Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Secrete din intimitatea dormitorului lui Lady Gaga

 

Muzica pe care o produce, modul în care se îmbracă şi felul ei de a fi sunt elemente care o fac diferită pe Lady Gaga faţă de majoritatea artiştilor. Cântăreaţa care urmează să concerteze la Bucureşti a precizat ce preferă în intimitate, cu partenerul, atunci când se află în dormitor.

Când a fost întrebată ce poziţie sexuală preferă, Lady Gaga a răspuns repede. "În dormitor, îmi place să mi se spună ce să fac", şi-a lămurit ea fanii, informează The Sun.

Ea a explicat că atunci când era mai tânără nu-i plăcea să facă prea mult sex. "Toată lumea crede că sunt un star pop maniac, încărcat sexual. Ceea ce sunt, dar nu-mi aduc aminte să-mi fi plăcut sexul decât atunci când m-am maturizat mai mult", a mai spus cântăreaţa.

Lady Gaga recunoaşte că nu a fost interesată de relaţii de lungă durată acum câţiva ani după ce mai mulţi bărbaţi au făcut-o să sufere emoţional. "Am avut relaţii cu câţiva bărbaţi mai în vârstă. Apoi, după ce m-am maturizat, cariera mea a devenit mai importantă decât orice. Oricine intervenea în calea mea sau avea o influenţă negativă asupra mea, era scos din viaţa mea. Dragostea este în continuare cel mai înfricoşător lucru din viaţa mea", a menţionat artista.

Cântăreaţa a precizat că nu şi-a găsit încă dragostea. "Încă îmi caut iubirea. Ştiu sentimentul ăla, sentimentul imposibilului. Sentimentul ăsta nu îl am însă şi pentru munca mea. Acolo nu depind de nimeni. În acelaşi timp, e un lucru minunat să iubeşti pe cineva şi să-ţi împarţi dragostea cu acea persoană", a concluzionat Lady Gaga. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secrete din intimitatea dormitorului lui Lady Gaga.
 Vizualizări articol: 303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Secrete din intimitatea dormitorului lui Lady Gaga5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei