Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Lopez, topless şi tatuată în noul ei videoclip

 

La doar o lună de la lansarea ultimului ei videoclip, Jennifer Lopez marchează din nou la capitolul imagine, cu un nou videoclip în care diva este la fel de provocatoare şi îndrăzneaţă.

În videoclipul piesei "Follow the Leader", o colaborare cu Wisin Y Yandel, Jennifer Lopez este plină de tatuaje şi apare în diferite ţinute care îi scot în evidenţă formele, vedeta dorind să arate încă o dată că poţi fi extrem de sexy şi la 42 de ani, scrie Daily Mail.

După ce în urmă cu o lună artista a lansat un videoclip în care apărea alături de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, de data aceasta Smart a fost cel care a regizat videoclipul. Filmările au fost făcute în Acapulco.

La începutul săptămânii, Jennifer Lopez a anunţat că va susţine în vara acestui an primul ei turneu mondial din carieră şi s-a asociat pentru această serie de concerte cu un alt star al muzicii latino, cântăreţul Enrique Iglesias.

Jennifer Lopez şi Enrique Iglesias vor fi însoţiţi în acest turneu de duetul de urban-latino Wisin Y Mandel.

 

Deschisă ideii de adopţie

Jennifer Lopez, care, în cel mai recent film al său, "What to Expect When You're Expecting", interpretează o femeie care vrea să înfieze gemeni, a declarat că acest rol a făcut-o să se gândească serios la adopţie.

"Înainte de acest film, nu mă gândeam la acest lucru (adopţie, n.r.). Dar după acest film, m-aş vedea cu siguranţă făcând-o şi aş fi deschisă acestei idei", a spus J. Lo, care, întrebată fiind dacă vrea să înfieze, a dat un răspuns ambiguu: "Nu ştiu".

În filmul "What to Expect When You're Expecting", Jennifer joacă rolul lui Holly, care este căsătorită cu Alex (Rodrigo Santoro), ei formând un cuplu care se confruntă cu multe probleme în timp ce se angajează în procesul de adopţie a unor gemeni, informează accesshollywood.com.

Lucrul cu gemenii care interpretează copiii adoptaţi din film a constituit o experienţă emoţionantă pentru actriţă - care are la rândul ei gemeni, Max and Emme, în vârstă de patru ani. De altfel, micii actori, de origine etiopiană, erau în realitate adoptaţi, actriţa discutând mult despre acest subiect cu părinţii lor.

"What to Expect When You're Expecting" are premiera în cinematografe pe 18 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Lopez, topless şi tatuată în noul ei videoclip.
 Vizualizări articol: 410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Lopez, topless şi tatuată în noul ei videoclip0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei