Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 mar 2012 - Anul XVII, nr. 54 (4959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elle Macpherson s-a despărţit de iubitul ei, miliardarul Jeff Soffer

Top modelul australian Elle Macpherson s-a despărţit de iubitul ei, miliardarul Jeff Soffer, după o relaţie care a durat doi ani, marcată de câteva împăcări şi despărţiri.

Modelul australian, în vârstă de 47 de ani, a început o relaţie cu Jeff Soffer, un magnat din domeniul proprietăţilor imobiliare, în anul 2009. În 2005, ea se despărţise de logodnicul ei, omul de afaceri francez Arpad Busson, informează contactmusic.com.

Potrivit unei surse, presiunea cauzată de disputele legale în care este implicat grupul hotelier Fontainebleau Resorts, deţinut de Jeff Soffer, ar fi cauza principală a despărţirii.

"Aveau o relaţie marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Obişnuia să îl viziteze pe Jeff la Miami, dar nu au petrecut Crăciunul împreună - ea l-a petrecut în ţara ei, Australia. Trebuia să meargă cu el la un festival artistic, tot în decembrie, dar a anulat (participarea, n.r.)", a spus aceeaşi sursă.

Între timp, fostul logodnic al modelului Elle Macpherson - cu care aceasta are doi fii, Arpad şi Aurelius - se pregăteşte să devină din nou tată, actuala lui iubită, actriţa Uma Thurman, anunţând recent că este însărcinată.

Elle Macpherson a participat la petrecerea organizată după gala de decernare a Globurilor de Aur din acest an, unde a venit însoţită de actorul Zachary Levi, în vârstă de 31 de ani. Agentul de presă al renumitului model australian a spus că cele două vedete nu au relaţie amoroasă, ci sunt doar prieteni.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul). Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elle Macpherson s-a despărţit de iubitul ei, miliardarul Jeff Soffer.
 Vizualizări articol: 326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elle Macpherson s-a despărţit de iubitul ei, miliardarul Jeff Soffer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei