Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2011 - Anul XVI, nr. 203 (4801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce, într-un nou videoclip provocator

Beyonce este o cântăreaţă care a şocat mereu cu videoclipurile ei şi ultima ei apariţie nu face excepţie. În clipul piesei "1+1" vedeta apare îmbrăcată sumar, într-o serie de ipostaze provocatoare.

Beyonce a declarat că piesa este favorita ei de pe cel mai recent album, "4". "1+1" nu este un single, ci unul dintre numeroasele videoclipuri care vor fi lansate pentru a spune povestea albumului, susţin reprezentanţii casei de discuri Columbia, relatează dailymail.co.uk.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love", care conţine două dintre hiturile artistei, "Crazy in Love" şi "Baby Boy". Discul a devenit un album de succes al anului şi a fost recompensat cu cinci premii Grammy.

După desfiinţarea trupei Destiny's Child, în 2005, Beyonce a lansat un al doilea album solo, intitulat "B'Day", în anul 2006. Albumul a debutat pe prima poziţie în topul Billboard şi a inclus piese de mare succes precum "Déjà Vu", "Irreplaceable" şi "Beautiful Liar". Cel de-al treilea album de studio al cântăreţei, "I Am... Sasha Fierce", lansat în noiembrie 2008, conţine hitul "Single Ladies (Put a Ring on It)" şi i-a adus artistei alte şase premii Grammy.

De altfel, Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Cel de-al patrulea album al artistei, "4", a fost lansat în luna iunie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce, într-un nou videoclip provocator.
 Vizualizări articol: 574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce, într-un nou videoclip provocator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei