Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2011 - Anul XVI, nr. 203 (4801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

CJ a recepţionat lucrările de modernizare a tronsonului de drum Grămeşti - Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean a recepţionat, la finele săptămânii trecute, lucrările de modernizare a tronsonului de drum judeţean Grămeşti-Siret, la eveniment fiind prezent şi şeful instituţiei, Gheorghe Flutur. Flutur a declarat că pentru finalizarea investiţiei, Consiliul Judeţean a alocat recent ultima tranşă de zece miliarde de lei vechi, adăugând că porţiunea respectivă de drum era cea mai deteriorată din judeţ.

„Am modernizat drumul până la graniţa cu oraşul Siret. Lucrările de reabilitare a drumului de la intrarea în oraşul Siret revine administraţiei locale. Potrivit legislaţiei în vigoare, porţiunea respectivă trebuie să o modernizeze Primăria Siret”, a precizat Flutur. El a adăugat că administraţia judeţeană a modernizat în acest an peste o sută de kilometri de drumuri judeţene, amintind de tronsoane de drum din zonele Preuteşti, Mălini, Grămeşti, Frumosu, Vatra Moldoviţei, Dorna Candreni, Liteni-Moara, Mitocu Dragomirnei, Adîncata.

„Am avut în acest an mai multe tronsoane de drum modernizate, ca cele de la Zamostea şi Zvoriştea, acolo unde infrastructura rutieră a fost afectată serios de inundaţiile de anul trecut. În zonă am efectuat ample lucrări de apărări de maluri, reparaţii de poduri, modernizări de drumuri”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ a recepţionat lucrările de modernizare a tronsonului de drum Grămeşti - Siret.
 Vizualizări articol: 1050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
CJ a recepţionat lucrările de modernizare a tronsonului de drum Grămeşti - Siret2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(29 aug 2011, 11:08:43
Se vorbeşte impersonal ( se face , se doreşte .. )
Ochelarii cu vizune îngustă au oblonul tras
Stăm , înaintăm , nu contează .. totu-i orbeşte
Praful vieţii ni-l trag alţii ( pe nas )

Doar pompele funebre sunt optimiste ( şi popa )
De ce prostia nu-i atentat la Siguranţa Naţională ?
Chear dacă suntem in ne rejecteaă Europa
Fiindcă politica băsistă’i o calamitate nenaturală

Robin Hood-ul nostru ia de la săraci şi dă bogaţilor
Îi potrivit pe funcţie ca aplauzele într-o mănăstire
Nu murim , ne omorâm ! ăsta-i paradoxul românilor
Şi cel mai mult credem în .. autocompătimire
2.   Daca si asta e drum ! trimis de
(29 aug 2011, 11:55:45
Nu stiu ce cred altii despre marea modernizare laudata de tov.Flutur,caci cei care mai cunosc, macar teoretic, ce inseamna o modernizare de drum, isi pot da seama ce bataie de joc si de banii publici a fost la Gramesti.Sa mai spuna tov.Fluture ca acolo nu-i asfalt electoral.RUSINEEEEE...
3.   20 de ani trimis de
(29 aug 2011, 17:43:38
Niciodata drumul acela nu a aratat asa de bine.Acum se poate circula normal pe tronsonul de drum Siret - Gramesti, ramanand in discutie bucatica de drum de la Padureni, care ar fi putut fi si ea refacuta cu putina bunavointa.Un lucru e sigur, ca faci treba, ca torni asfalt ca aduci bani in judet tre sa fie si filosofi care sa zica ca nu e bun(bine).In sfirsit se vede ceva in zona Siret facut de PDL.D-le FLUTUR ati fost votat si la Siret in proportie de 35%. Se putea sa aruncati o mica mina de ajutor si SIRETENILOR care pe viitor v-ar putea fi recunoscatori!PS : si noua ne place asfaltul bun si noi avem masini si primaria noastra geme de datorii si noi suntem din judetul Suceava si ar mai fi sute de si.....sa va uitati PUTIN si la noi!
4.   Cap stramb trimis de
(29 aug 2011, 17:55:37
"porţiunea respectivă trebuie să o modernizeze Primăria Siret" , pai bre nea flutur , pri,aia Siret aparime de CJ Botosani , de CJ Cernauti , de CJ Bolintin Vale . Parca Siret-ul ar fi alu alaltul ....
5.   Pt nr 2 trimis de
(29 aug 2011, 18:10:25
Electoral neelectoral zii cum vrei ,PSD a fost la conducere vreo 15 ani in zona si nu au gasit nici un fel de asfalt pt noi.Ce e facut e bun facut, iar pt d-l Flutur un singur mesaj: ATI FOST LA SIRET SI ATI CERUT...VETI VENII LA SIRET SI VETI CERE(ATI PRIMIT SI POATE VRETI SA MAI PRIMITI CITE VEVA DE PE LA NOI)...AR FI TIMPUL SA SE SPARGA BARIERA SI SA SE MISTE CEVA SI PENRU NOI!
6.   FELICITARI trimis de
(29 aug 2011, 23:32:10
OFTICOSULE......ASA S-A INAUGURAT TRONSONUL C-LUNG-V.DORNEI,ACUM SE VEDE ,,LUCRAREA''-PROBABIL MAI AU DE FACUT [DE]CONTAMINARI ALE TRASEULUI,O AFACERE,DEALTFEL,DESTUL DE BANOASA.N-O FI AVAND LEGATURA CU TERENURILE CONTAMINATE?????????????????? MAI,SA FIE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei