Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 aug 2011 - Anul XVI, nr. 203 (4801)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zece firme sucevene au fost sancţionate pentru că aveau muncitori la negru

Luni, 29 August 2011 (15:05:21)

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a sancţionat în cursul lunii august a.c. zece firme la care au fost găsite persoane care lucrau fără forme legale. Potrivit şefului ITM Suceava, Ionuţ Creţuleac, la cele zece firme au fost descoperite 20 de persoane care lucrau la negru, valoarea sancţiunilor aplicate angajatorilor pentru practicarea muncii fără forme legale fiind de 140.000 de lei (1,4 miliarde de lei vechi). Ionuţ Creţuleac a precizat că în cursul lunii august a.c., inspectorii de muncă eu efectuat 176 de controale, în total fiind sancţionaţi 73 de angajatori. Creţuleac a precizat că valoarea totală a sancţiunilor aplicate în cursul acestei luni se ridică la suma de 163.800 de lei (1,638 miliarde de lei). Şeful ITM Suceava a subliniat că verificările la firmele sucevene au fost efectuate împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, ai Gărzii Financiare şi ai Jandarmeriei.

„Considerăm că participarea echipajelor de jandarmi a constituit un real sprijin pentru inspectorii de muncă în activitatea de control, având ca principal obiectiv depistarea cazurilor de muncă nedeclarată. În mod concret, la desfăşurarea controlului în teren, echipajele de jandarmi au ajutat la identificarea corectă a persoanelor care desfăşurau activitate, evitând de această dată situaţii de obstrucţionare a controlului cu care ne-am confruntat preponderent în zona construcţiilor şi a exploatării forestiere”, a declarat Ionuţ Creţuleac.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece firme sucevene au fost sancţionate pentru că aveau muncitori la negru.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Zece firme sucevene au fost sancţionate pentru că aveau muncitori la negru3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vorbeste vita trimis de
(29 aug 2011, 19:40:23
iar a deschis gura vita.scuze,sclavul lui flutur.ne meritam soarta,daca asa un i.... si incompetent a ajuns sef la itm.cred ca voi emigra.
2.   Sorry trimis de
(29 aug 2011, 19:44:57
imi pare rau tovarase sef,dar nu mai suport,ne-ati saracit de tot.nu mai avem ce manca.doctorul in sat ne cere bani sa ne dea trimitere la spital.iar voi veniti cu jandarmii.va astept si pe la mine,sunt nerabdator.dar sa vii si tu stimate sef.sau nu ai curaj?
3.   INTREBARE trimis de
(29 aug 2011, 21:21:12
CARE SUNT ACELE FIRME????????????
SAU AU ACHITAT TAXA,,DE DISCRETIE''???????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei