Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 aug 2011 - Anul XVI, nr. 201 (4799)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Beyonce va cânta, prin satelit, la concertul organizat în memoria lui Michael Jackson

Cântăreaţa americană Beyonce a devenit cel mai recent nume major din industria muzicală care a acceptat să cânte la concertul organizat în memoria cântăreţului Michael Jackson, în luna octombrie, la Cardiff, unde evoluţia ei va fi difuzată prin satelit, informează contactmusic.com.

Concertul de la Cardiff este organizat de Katherine Jackson, mama megastarului american, şi nu are nicio legătură cu executorii fondului care administrează averea cântăreţului.

Acest concert tribut, intitulat "Michael Forever: The Tribute Concert", va avea loc pe Millenium Stadium din Cardiff, pe 8 octombrie.

La acest eveniment şi-au confirmat deja participarea Christina Aguilera şi Smokey Robinson, veteranul casei Motown, dar şi alte nume importante din muzica actuală, precum Cee Lo Green, Leona Lewis, Craig David şi JLS.

În urmă cu câteva zile, trupa americană Kiss a confirmat informaţia potrivit căreia a acceptat să cânte la concertul organizat în memoria cântăreţului Michael Jackson, însă organizatorii evenimentului au anunţat ulterior că au decis să îşi retragă invitaţia, în urma protestelor fanilor megastarului, deoarece Gene Simmons, basistul formaţiei, sugerase într-un interviu acordat în urmă cu un an că "regele muzicii pop" era pedofil. Michael Jackson a fost achitat de acuzaţia de pedofilie în anul 2005, în urma unui proces de cinci luni, intens mediatizat.

Beyonce a acceptat să participe la eveniment, chiar dacă ea nu se va afla pe scena de la Cardiff.

"O interpretare unică, ce nu a fost prezentată niciodată în public până acum, va fi asigurată de Beyonce, care va cânta una dintre piesele ei preferate lansate de Jackson 5 la acest concert. Admiratoare de-o viaţă a lui Michael Jackson, Beyonce a dorit să se implice în acest concert tribut. Din cauza programului ei aglomerat, nu poate fi prezentă în persoană, dar performanţa ei (prin satelit, n.r.) va fi una care nu trebuie ratată", se afirmă într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a artistei americane.

Millenium Stadium din Cardiff dispune de 75.000 de locuri. Potrivit organizatorilor, această arenă este cea mai mare sală de spectacole complet acoperită din Europa.

Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate unor renumite fundaţii de caritate americane şi britanice.

Katherine Jackson, mama "regelui muzicii pop", decedat în iunie 2009, a declarat, în iulie, că acest concert este "pe măsura unui rege". "Toţi membrii familiei mele care vor fi disponibili" vor asista la concert, a declarat Katherine Jackson, reamintind faptul că "Michael şi-a consacrat întreaga viaţă în slujba omenirii, prin dragostea lui, muzica lui şi hotărârea lui de a salva planeta".

Alţi doi fraţi ai lui Michael, Randy şi Jermaine Jackson - care a încercat să organizeze un eveniment similar la Viena, în 2009, dar nu a reuşit -, au criticat data aleasă pentru organizarea acestui eveniment, subliniind faptul că ea va coincide cu aceea a procesului medicului personal al starului, Conrad Murray.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente. Medicul Conrad Murray, al cărui proces va începe pe 26 septembrie, a fost acuzat de omucidere involuntară, pentru că i-a administrat starului un anestezic foarte puternic, denumit propofol, considerat cauza decesului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beyonce va cânta, prin satelit, la concertul organizat în memoria lui Michael Jackson.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beyonce va cânta, prin satelit, la concertul organizat în memoria lui Michael Jackson0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei