Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iul 2011 - Anul XVI, nr. 177 (4775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amalia Enache este fan al eşarfelor şi turbanelor

Amalia Enache, prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la Pro TV, este un fan al eşarfelor multicolore pe care vara le poartă pe cap sub formă de turbane, informează Pro TV.

Prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la Pro TV a descoperit acum câţiva ani utilitatea purtării turbanului şi de atunci îl poartă de câte ori soarele şi vântul sunt prea puternice. Cum Amalia are nenumărate eşarfe de toate culorile, ea le poate transforma în doar câteva secunde într-un foarte practic şi de efect accesoriu de vară, după cum face o demonstraţie şi într-un material video pe site-ul www.perfecte.ro.

"Îmi plac mult eşarfele şi baticurile, aşa că am destulă «materie primă» să-mi fac turbane pe care să le potrivesc uşor la rochiile de vară, mai ales la cele lungi până în pământ", spune Amalia Enache, care astfel găseşte şi reţeta pentru a-şi diversifica outfit-urile şi a scoate o ţinută din anonimat.

Cel mai des, Amalia poartă turban vara, la mare, când este soare şi vânt, dar şi în zilele de vacanţă când nu are timp să-şi coafeze şi aranjeze părul. Vedeta nu a învăţat să-şi facă turban de la cineva sau după vreun model, ci jucându-se. "Cred că primul gest a fost unul de utilitate. Era soare sau vânt, mă tot jucam cu o eşarfă cu care să-mi protejez capul şi mi-a plăcut câte modele puteam să scot din joaca mea. Dacă mă uit la fotografiile mele din călătorii, în Egipt de pildă, văd că îmi făceam mereu turbane în locurile unde ele sunt populare. Iar în ultimele veri le-am purtat frecvent", mai spune Amalia Enache.

Îndemânarea Amaliei la făcut turbane s-a perfecţionat în timp, astfel că în doar câteva secunde transformă fiecare eşarfă într-un apreciat turban de care se interesează foarte multe colege şi prietene. Pe site-ul www.perfecte.ro, Amalia demonstrează într-un material filmat cât de uşor se poate face un turban.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amalia Enache este fan al eşarfelor şi turbanelor.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amalia Enache este fan al eşarfelor şi turbanelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei