Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iul 2011 - Anul XVI, nr. 170 (4768)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chris Brown va juca într-o comedie romantică

Rapperul american Chris Brown va juca în comedia romantică "Think Like a Man", realizată pe baza bestsellerului "Act Like a Lady, Think Like a Man" scris de Steve Harvey, informează huffingtonpost.com.

Cartea lui Harvey prezintă ceea ce bărbaţii cred cu adevărat despre dragoste, relaţii şi angajament. Autorul dorea ca romanul său din 2009 să le ajute pe femei să-i înţeleagă mai bine pe bărbaţi, oferindu-le sfaturi în legătură cu comportamentele lor şi ce trebuie să facă pentru a evita dramele.

Adaptarea cinematografică a cărţii va spune povestea a patru buni prieteni ale căror vieţi amoroase sunt zguduite din temelii după ce femeile de care ei sunt interesaţi cumpără volumul lui Steve Harvey şi încep să urmeze sfaturile din acea carte.

Din distribuţia filmului mai fac parte Kevin Hart, Michael Ealy, Gabriel Union, Regina Hall, Lala Vasquez şi Jerry Ferrara.

Filmul va ajunge pe marile ecrane în aprilie 2012.

Chris Brown nu este străin de relaţiile personale cu tentă dramatică, uneori chiar explozivă. În februarie 2009, muzicianul a fost arestat după ce şi-a bătut iubita de atunci, cântăreaţa Rihanna. După acel incident, Brown a dovedit de multe ori în public că are probleme din cauza acceselor de furie. În martie 2011, cântăreţul a avut o izbucnire serioasă pe platourile de filmare ale emisiunii "Good Morning America", după ce a fost întrebat de un reporter despre acel incident violent cu Rihanna. Chris Brown a spart oglinda din vestiarul său, aruncând un scaun înspre ea.

El s-a făcut remarcat de mai multe ori în ultimele luni şi prin câteva afirmaţii homofobe postate în mesajele sale de pe Twitter.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chris Brown va juca într-o comedie romantică.
 Vizualizări articol: 355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chris Brown va juca într-o comedie romantică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei