Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 iul 2011 - Anul XVI, nr. 158 (4756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Johnny Depp ar putea fi din nou Jack Sparrow în "Piraţii din Caraibe 5"

Johnny Depp este în negocieri cu producătorii francizei de succes "Piraţii din Caraibe" pentru a relua rolul căpitanului Jack Sparrow în cea de-a cincea parte a seriei.

Potrivit contactmusic.com, actorul în vârstă de 48 de ani a confirmat deja că este pregătit să continue să joace rolul căpitanului Jack Sparrow atât timp cât este necesar, iar succesul părţii a patra a seriei - care, în urmă cu câteva zile, a intrat în clubul select al filmelor care au obţinut încasări de peste 1 miliard de dolari - l-a determinat să intre repede în negocieri cu producătorii.

O sursă apropiată producătorilor a spus că există deja o primă versiune a scenariului, iar producătorul Jerry Bruckheimer şi alţii implicaţi în filmele precedente s-au întâlnit de mai multe ori pentru a discuta despre film.

Johnny Depp nu a citit încă scenariul, iar o înţelegere va fi încheiată doar dacă actorului îi va plăcea povestea.

Regizat de Rob Marshall, produs de Jerry Bruckheimer şi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, al patrulea film din franciza "Piraţii din Caraibe" - "Pe ape şi mai tulburi" - a fost lansat pe marile ecrane pe 20 mai. Filmul ocupă deja locul al şaptelea în box office-ul mondial.

Din distribuţia celui mai recent film din celebra franciză fac parte, printre alţii, Geoffrey Rush, Penélope Cruz şi Ian McShane.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe", în care în rolurile principale au fost deţinute şi de Keira Knightley şi Orlando Bloom, au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial, cărora li se adaugă cele obţinute de "Piraţii din Caraibe 4", cu încasări de 1,008 milioane de dolari.

Starul seriei este actorul Johnny Depp, care a declarat, la un moment dat, că pentru personajul său una dintre cele mai importante influenţe a fost chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, care, de altfel, joacă în această serie rolul căpitanului Teague, tatăl lui Jack Sparrow.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Johnny Depp ar putea fi din nou Jack Sparrow în "Piraţii din Caraibe 5".
 Vizualizări articol: 552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Johnny Depp ar putea fi din nou Jack Sparrow în "Piraţii din Caraibe 5"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei