Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 feb 2011 - Anul XVI, nr. 27 (4625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anul Iepurelui: propice căsătoriilor, dar şi infidelităţilor

 

Anul Iepurelui, care începe joi, potrivit calendarului chinezesc, va fi propice căsătoriilor, dar şi relaţiilor extraconjugale, au prezis astrologii din Hong Kong, la începutul acestui an, o perioadă marcată şi de catastrofe, printre care o epidemie devastatoare în Coreea de Nord, potrivit AFP.

"În Anul Iepurelui se vor lega multe relaţii amoroase în afara drumurilor deja ştiute: relaţii între persoane de vârste foarte diferite, relaţii extraconjugale etc.", a declarat astrologul Anthony Cheng.

Însă lunile care urmează sunt, de asemenea, propice căsătoriei. "Mă aştept ca un număr mare de cupluri să facă acest pas", mai spune el.

"Celibatarii îşi vor găsi un partener, cei care au unul urmează să se căsătorească, iar cei care sunt căsătoriţi vor avea copii", prevede astrologul.

Ca şi colegii săi de breaslă, Anthony Cheng îşi bazează previziunile pe "stâlpii destinului", o metodă de calcul şi de interpretare a elementelor prezente la naşterea unei persoane. Metoda, bazată la rândul ei pe calendarul chinezesc, este una dintre cele mai răspândite mijloace de a prevedea viitorul printre chinezii din toată lumea.

Calendarul chinezesc este împărţit în cicluri de 60 de ani, ceea ce înseamnă că într-un an dat se vor regăsi evenimente similare celor care au avut loc în urmă cu 60 de ani.

În acest calendar, Iepurele ocupă cea de-a patra poziţie dintr-un ciclu de 12 animale. Anul Iepurelui începe pe 3 februarie 2011 şi se termină pe 22 ianuarie 2012.

În ceea ce priveşte politica, astrologii prevăd că preşedintele chinez Hu Jintao va avea noroc până în 2016, în timp ce preşedintele SUA, Barack Obama, care "doreşte să realizeze multe lucruri, dar sunt şanse mici să reuşească", va avea un an "mediocru", spune astrologul Peter So.

El mai prevede o epidemie gravă în Coreea de Nord, care va necesita ajutoare internaţionale.

Totodată, ţări precum SUA, Canada şi Taiwan vor suferi de pe urma unor "capricii climatice" şi catastrofe naturale, potrivit astrologului Alion Yeo. La rândul său, Cheng prevede catastrofe feroviare, incendii, prăbuşiri de clădiri şi de poduri, în India, Pakistan, Coreea şi în Africa şi un cutremur în Mongolia.

Pieţele financiare vor fi instabile, în special în lunile aprilie, iunie şi octombrie, iar investitorii ar trebui să dea dovadă de prudenţă, mai spun astrologii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anul Iepurelui: propice căsătoriilor, dar şi infidelităţilor.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anul Iepurelui: propice căsătoriilor, dar şi infidelităţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei