Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Matt LeBlanc: Oamenii cred că sunt prost. Îmi vorbesc încet şi rar

Actorul american Matt LeBlanc consideră că imaginea lui este atât de mult asociată cu cea a personajului Joey Tribbiani, pe care l-a interpretat în serialul "Friends", încât foarte multe persoane cred că el este un om foarte prost, informează femalefirst.co.uk.

Matt LeBlanc, în vârstă de 43 de ani, susţine că, din cauza personajului Joey Tribbiani, foarte multe persoane i-au vorbit rar şi încet, însă această situaţie poate fi în avantajul său: "Fiind cunoscut graţie lui Joey, beneficiez de avantajul de a intra oarecum într-o situaţie în care oamenii ţin garda jos. Ei cred că sunt prost. Îmi vorbesc încet şi rar".

Deşi nu regretă faptul că a interpretat rolul îndrăgitului Joey, un bărbat american de origine italiană, mare amator de pizza şi de femei, actorul american consideră că publicul a crezut atât de mult în jocul său actoricesc încât nu mai face diferenţa dintre el şi personaj.

"Nu am considerat niciodată acest lucru ca fiind ceva rău. Dacă cineva crede în jocul tău şi crede cu adevărat că eşti acea persoană, atunci acesta este un fel de compliment", a explicat LeBlanc.

Matt LeBlanc, care a jucat în acest serial de televiziune alături de Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry, a declarat recent că nu este sigur în legătură cu sentimentele pe care i le trezeşte gândul unei eventuale reuniri cu foştii săi colegi, deoarece aceasta ar putea fi una "tristă".

"Care ar fi scopul? Ne strângem cu toţii undeva şi apoi ce? Bem o cafea? Va fi aproape trist. Este mai bine să te limitezi la a-ţi imagina ceea ce ar putea face acele personaje în zilele noastre", a declarat actorul.

Matt LeBlanc a jucat timp de 10 ani în serialul "Prietenii tăi", câştigând şase nominalizări la premiile Emmy şi Globul de Aur pentru rolul său. Totodată, LeBlanc a jucat în serialul de televiziune "Joey", în care personajul său din "Friends" a făcut tranziţia de la New York la Hollywood.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Matt LeBlanc: Oamenii cred că sunt prost. Îmi vorbesc încet şi rar.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Matt LeBlanc: Oamenii cred că sunt prost. Îmi vorbesc încet şi rar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei