Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2010 - Anul XV, nr. 253 (4544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pamela Anderson, invitată să vorbească la Oxford despre vegetarianism, ecologie şi morală

Actriţa canadiană Pamela Anderson a discutat, luni, cu studenţii Universităţii Oxford din Marea Britanie despre subiecte precum vegetarianism, ecologie şi morală, informează bbc.co.uk.

Actriţa canadiană a fost prezentă la această reuniune în urma unei invitaţii primite de la Oxford Union, o organizaţie studenţească specializată pe organizarea unor dezbateri pe teme diverse.

Înainte de începerea discuţiilor, Pamela Anderson le-a prezentat studenţilor prezenţi în aula Universităţii Oxford o înregistrare video folosită în campaniile pentru drepturile animalelor.

În vârstă de 43 de ani, actriţa canadiană a discutat cu studenţii britanici o serie de subiecte legate de ecologie şi moralitate. Ea a fost însoţită la această dezbatere de Dan Matthews, unul dintre coordonatorii de proiecte din cadrul organizaţiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

Actriţa, care este vegetariană încă din adolescenţă, a mărturisit că această chestiune este una de maximă importanţă pentru ea.

"Am avut o discuţie frumoasă şi a fost minunat. Am vorbit despre cele mai uşoare metode care te ajută să devii vegetarian. Cred că discuţia a avut un efect puternic asupra publicului", a declarat actriţa canadiană pentru BBC News.

Pamela Anderson, o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor, s-a implicat în numeroase campanii coordonate de PETA. Anderson, în vârstă de 43 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

De curând, Anderson le-a cerut directorilor companiei SeaWorld să închidă aceste parcuri de distracţii acvatice, declarând că balenele nu ar trebui să fie ţinute în captivitate. Totodată, Pamela Anderson i-a trimis, la începutul lunii iunie, o scrisoare premierului rus Vladimir Putin, în care îi cere acestuia să interzică în Rusia importul de piei de focă provenind din Canada.

Pamela Anderson a vizitat România în luna septembrie, când a participat la petrecerea Royal Candy, un eveniment Playboy Mansion Event by Mansion Events, organizat la Palatul Snagov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pamela Anderson, invitată să vorbească la Oxford despre vegetarianism, ecologie şi morală.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamela Anderson, invitată să vorbească la Oxford despre vegetarianism, ecologie şi morală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei