Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2010 - Anul XV, nr. 253 (4544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Cage filmează la Castelul Corvinilor timp de două zile, în noiembrie

Castelul Corvinilor din Hunedoara va fi închis publicului timp de două zile, pentru filmările la pelicula "Ghost Rider 2", cu Nicolas Cage, deoarece câteva cadre vor fi realizate pe singurul pod de acces în castel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conducerea Muzeului Castelul Corvinilor din Hunedoara negociază cu reprezentanţii Studiourilor Castel Film pentru ca filmările pentru pelicula "Ghost Rider 2", cu Nicolas Cage, să aibă loc în acest spaţiu.

"Până acum s-a stabilit că se va filma în interiorul Castelului Corvinilor şi pe podul de acces. Timp de două zile, vom închide publicului castelul, deoarece podul unde vor avea loc filmările este singura cale de acces în acest moment. Zilele pe care le vom alege de comun acord vor fi cele în care frecvenţa publicului este redusă", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, directorul Muzeului Castelul Corvinilor din Hunedoara, Nicolae Cerişer.

Potrivit acestuia, reprezentanţii Studiourilor Castel Film au anunţat că intenţionează să închirieze Castelul Corvinilor pentru 35 până la 40 de ore, iar suma standard stabilită pentru închiriere este de 1.000 de lei pe oră.

"Nu ştim exact când va ajunge actorul Nicolas Cage la Hunedoara, totul fiind stabilit de regizorul filmului, care nu a anunţat încă datele. Se vorbeşte despre 6, 7 sau 8 noiembrie, însă datele pot fi decalate în funcţie de cerinţe", a afirmat Cerişer.

Iniţial, producătorii filmului "Ghost Rider 2" s-au interesat pentru filmări şi pe platforma fostului combinat siderurgic din Hunedoara, însă, până în acest moment, nu au confirmat dacă există un alt spaţiu de filmare în oraş.

Nicolas Cage a ajuns în Bucureşti în noaptea de sâmbătă spre duminică şi este cazat într-un hotel din centrul Capitalei. Actorul este invitatul de onoare al celebrului Bal de Halloween, care va avea loc la Palatul Parlamentului, sâmbătă seară.

Cage va începe filmările pentru pelicula 3D "Ghost Rider 2" pe 1 noiembrie, în judeţul Sibiu, a declarat, în urmă cu două săptămâni, pentru MEDIAFAX directorul de marketing al Studiourilor Castel Film, Bogdan Moncea. Acesta a spus că filmările vor avea loc, într-o primă fază, lângă oraşul Sibiu şi prin judeţul din Transilvania, dar şi la Hunedoara şi pe Transfăgărăşan. Cea mai mare parte a filmărilor va avea loc, însă, la Studiourile Castel Film din Bucureşti, unde vor fi construite numeroase decoruri spectaculoase. Filmul va include efecte speciale vizuale şi pirotehnice. O echipă de circa 200 de tehnicieni şi artişti, în cea mai mare parte români, va lua parte la filmări, care vor dura până la sfârşitul lunii februarie şi se vor desfăşura în totalitate în România. Antrenamentele cascadorilor - dar şi pregătirile motocicletelor şi maşinilor care vor fi folosite la filmări - se desfăşoră în ritm intens la Castel Film, în timp ce costumele vor fi realizate la atelierele Dada din Bucureşti.

La fel ca în primul film "Ghost Rider", rolul principal îi aparţine lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe Violante Placido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şi talismanele morţii" şi "Va curge sânge").

Actorii români care vor juca alături de Nicolas Cage sunt, pe lângă Cristi Iacob şi Valentin Popescu, Sorin Tofan, Constantin Puşcasu, Ioan Andrei Ionescu.

Pelicula este regizată de Mark Neveldine şi Brian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank: High Voltage" şi "Gamer", şi produsă de Sony Pictures.

"Ghost Rider 2", care are titlul de lucru "Ghost Rider: Spirit of Vengeance", îl prezintă pe Johnny Blaze (Nicolas Cage), care se ascunde în Europa de Est. Acesta trebuie să îi ţină piept diavolului, care, de data aceasta, a luat formă umană. Potrivit site-ului imdb.com, filmul urmează să fie lansat în Statele Unite ale Americii pe 17 februarie 2012.

Filmul "Ghost Rider", lansat în 2007, a avut încasări de 228,7 milioane de dolari. Pentru rolul din acest film, Nicolas Cage a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. Cel mai recent film al lui Nicolas Cage, "Ucenicul vrăjitor/ The Sorcerer's Apprentice", a avut premiera în România pe 30 iulie.

Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a adoptat un pseudonim pentru a evita asocierea cu celebrul său unchi, regizorul Francis Ford Coppola. De altfel, unchiul lui Nicolas Cage, Francis Ford Coppola, a filmat şi el în România, în 2005 şi 2006, lungmetrajul "Tinereţe fără tinereţe", după o nuvelă de Mircea Eliade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Cage filmează la Castelul Corvinilor timp de două zile, în noiembrie.
 Vizualizări articol: 345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolas Cage filmează la Castelul Corvinilor timp de două zile, în noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei