Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2010 - Anul XV, nr. 253 (4544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Protest

Profesoara Viorica Ioniţe, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, continuă greva foamei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au trecut cinci zile de când profesoara Viorica Ioniţe a intrat în greva foamei, timp în care a fost monitorizată de trei ori pe zi la cerere.

„Fac apel la 112 la urgenţă, mi se face legătura cu ambulanţa Fălticeni şi dânşii vin, mă monitorizează pentru parametrii vitali. În genere sunt în limite normale, probabil că starea mea psihică, credinţa în ceea ce fac sunt cele care determină starea de bine a organismului meu care trăieşte de cinci zile cu apă. Dar sunt mai hotărâtă decât niciodată să merg mai departe”- a spus profesoara.

        

Semne de solidaritate din partea colegilor şi a elevilor

Mai mulţi oameni dintre cei care o vizitează pe profesoara Viorica Ioniţe îi dăruiesc cărţi. „Am primit o carte extrordinară, <Trezire duhovnicească>, pe care mi-a adus-o un suflet nobil. De la un coleg am primit o altă carte, mi-a fost indicat şi pasajul care mi se potriveşte, <Binecuvântarea durerii şi durerea iubirii>, aparţinând monahului Moise Aghioritul, şi sufletul meu este plin, încărcat cu toate aceste învăţături pe care le primesc şi n-aş omite nici cartea lui Dan Puric, prima cu care am început  această autoexilare a mea aş putea spune din viaţa publică, şi anume <Omul Frumos>, o carte extraordinară. Fiecare dintre noi ar trebui să o citească şi s-ar împăca cu poporul român. Ceea ce am făcut şi eu”, a continuat Viorica Ioniţe.

 

Banderole pe care scrie numele profesoarei

De ieri, colegii profesoarei Viorica Ioniţe şi elevii de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” poartă la mână, în semn de solidaritate, banderole pe care este înscris numele acesteia.

„A fost dorinţa lor de a face acest gest, în semn de susţinere a protestului pe care l-am început şi-l continui, iar energia vine din   aceste gesturi. Nu ştiu dacă am avut un sfert de oră până în momentul în care am adormit seara, în care să nu fie cineva lângă mine, colegi, elevi, telefoane tot timpul am primit din partea foştilor mei elevi care s-au arătat îngrijoraţi de sănătatea mea, dar care au înţeles protestul meu şi cunoscându-mă pe mine au acceptat că ceea ce fac este bine pentru  noi toţi şi că pot să exprim pe această cale interesele, nevoile noastre, până la urmă nu numai ale profesorilor, ale românilor”, a spus cu convingere profesoara aflată în greva foamei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesoara Viorica Ioniţe, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, continuă greva foamei.
 Vizualizări articol: 2646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Profesoara Viorica Ioniţe, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, continuă greva foamei4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda... trimis de
(27 oct 2010, 12:23:51
Nu am sa inteleg niciodata de ce se fac aceste proteste duse la extrem stiind ca nu se va ajunge la nici un rezultat. Mai mult decat reclama nu poate fi nimic bun. Dovada.... profesoara din oltenia parca, a ajuns la vreo 65 de zile de greva.... traieste cu perfuzii, si nici un rezultat, in afara de vizita lui funeriu. Treceti la lucruri mai serioase.
1.1  RE: Mda... trimis de
(27 oct 2010, 14:22:26
,,treceti la lucruri mai serioase" ? ... tu sa traiesti ,,bine" ... si bea o bere
1.2  RE: Mda... trimis de
(27 oct 2010, 15:42:50
sorry,..... atunci faceti greva foamei, cat despre sfatul care mi-l dai, iti las tie berea, ca merge la necaz.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei