Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2010 - Anul XV, nr. 253 (4544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Escrocherie

Conturile la CEC a zeci de suceveni, golite peste noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de suceveni care aveau diferite sume de bani depuse la CEC Bank s-au trezit cu conturile golite peste noapte, cazul fiind anchetat de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Banii (din informaţiile noastre, câteva miliarde de lei vechi) s-au volatilizat la sucursala CEC Bank Fundu Moldovei, din conturile a aproximativ 40 de persoane din comună, precum şi din comuna învecinată, Breaza.

Ştefania Zdrob, în vârstă de 68 de ani, din satul Colacu, comuna Fundu Moldovei, este unul dintre păgubiţi.

Femeia avea depus la CEC Fundu Moldovei suma de 20.000 de lei, însă, nu de mult, a aflat că nu mai are nici un leu în cont.

De vină, susţine păgubita, ar fi o angajată a băncii, salariată la sucursala CEC Bank din Fundu Moldovei.

“Am avut toată încrederea în CEC, ca instituţie de stat garantată, iar acum ne-am trezit că nu mai avem aceste sume. Eu am o pensie de 580 de lei, după 31 de ani de muncă, şi acum ce mă fac? Ne-am adresat la CEC, dar nu avem decât promisiuni şi iar promisiuni”, a precizat femeia.

Dosarul a fost înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, însă, dată fiind valoarea prejudiciului, a fost disjuns Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

“CEC Bank a decis să acopere prejudiciul cauzat clienţilor”

În cursul zilei de ieri, am cerut şi un punct de vedere oficial al CEC Bank legat de delapidarea de la sucursala Fundu Moldovei.

Oltea Cristina Belciuganu, director în cadrul Direcţiei de Marketing şi Comunicare a băncii, ne-a transmis că instituţia pe care o reprezintă a demarat o anchetă internă în legătură cu acest caz.

“Ancheta a fost derulată de o echipă din centrala băncii, care s-a deplasat la faţa locului şi a discutat cu fiecare dintre clienţii care ne-au sesizat nereguli. În urma anchetei interne, CEC Bank a decis să acopere prejudiciul cauzat clienţilor de fosta salariată a băncii, în acest scop semnând cu fiecare dintre clienţii prejudiciaţi câte o convenţie-angajament. În cel mai scurt timp, banca va credita conturile clienţilor cu sumele reclamate şi dovedite, urmând ca, în vederea recuperării prejudiciului, banca să se constituie ca parte civilă împotriva fostei salariate”, ne-a transmis Oltea Cristina Belciuganu, reprezentanta CEC Bank, precizând că până în prezent s-au semnat convenţii cu 35 de persoane.

Mai multe informaţii în ediţiile următoare ale Monitorului de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conturile la CEC a zeci de suceveni, golite peste noapte.
 Vizualizări articol: 5044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Conturile la CEC a zeci de suceveni, golite peste noapte4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde sunt acum dobitocii?? trimis de
(27 oct 2010, 19:54:55
Unde sunteti acuma aia de va intrebati de ce nu tine ala ,de la pradat de 100 mii euro, banii la banca, uite aici un motiv bun, mai ales ca sunt din cam aceleasi zone.daca pui 4,4 miliarde la banca si fuge o proasta cu ei in italia, in cat timp ii mai scoti inapoi ?
2.   Unde sunt acum dobitocii?? trimis de
(27 oct 2010, 19:56:05
Unde sunteti acuma aia de va intrebati de ce nu tine ala ,de la pradat de 100 mii euro, banii la banca, uite aici un motiv bun, mai ales ca sunt din cam aceleasi zone.daca pui 4,4 miliarde la banca si fuge o proasta cu ei in italia, in cat timp ii mai scoti inapoi ?
3.   Hai ca-ti spun eu iulian... trimis de
(28 oct 2010, 08:02:12
...NICIODATA!!!
-un caz similar la bosanci cu ceva in urma unde fata fostului secretar de partid de pe timpul lui ceasca aciuat in bosanci ca o dat de bine la fel a usurat cecurile citorva zeci de oameni si de atunci nu s-o miscat un fir de par,din contra respectivs pe nume monica si-o facut casa pe numele barbatului undeva pe la neamt,masa o vindut casa si si-o luat catrafusele si o plecat de unde a venit iar justitia se ocupa cu altceva ca de ...cine se uita la asemenea cazuri pt. niste oamneni simpli de la tara?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei