Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2010 - Anul XV, nr. 253 (4544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tupeu penal

Fără permis de conducere, a furat o maşină din Gura Humorului şi a fost prins la Suceava

Miercuri, 27 Octombrie 2010 (15:29:04)

O maşină furată din Gura Humorului a fost găsită, în aceeaşi zi, pe raza municipiului Suceava, iar la volanul ei se afla un individ fără permis de conducere.
Miercuri seară, în jurul orei 20:30, un bărbat din oraşul Gura Humorului, Toader S., în vârstă de 46 de ani, a sesizat poliţia, prin 112, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras maşina, un Peugeot Partner.
Autoturismul, a povestit păgubitul, fusese lăsat staţionat, cu cheile în contact şi motorul pornit, pe Bulevardul Bucovina, în parcarea blocului unde reclamantul are domiciliul.
Imediat cum s-a primit sesizarea, maşina a fost dată în urmărire, o patrulă mixtă (poliţist-jandarm) aflată în cartierul Obcini al municipiului Suceava a observat autoturismul reclamat ca fiind furat. 
Poliţiştii au urmărit Peugeot-ul cu pricina şi i-au făcut semn şoferului să oprească, acesta fiind tras pe dreapta pe strada Rulmentului.
La volanul maşinii, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, se afla un anume Valerică Iacob, în vârstă de 43 de ani, din oraşul Gura Humorului, care nu posedă permis de conducere.
Potrivit poliţiei, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând că în cursul zilei de miercuri să fie dus în faţa procurorilor, luându-se în calcul măsura arestării preventive pentru furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
„Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava”, precizează poliţia.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permis de conducere, a furat o maşină din Gura Humorului şi a fost prins la Suceava.
 Vizualizări articol: 782 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fără permis de conducere, a furat o maşină din Gura Humorului şi a fost prins la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Viitorul incepe azi... trimis de
(27 oct 2010, 16:42:51
Acest articol a aparut azi, ''Miercuri, 27 Octombrie 2010 (15:29:04)'', iar in el am citit, cu stupoare ''Miercuri seară, în jurul orei 20:30, un bărbat din oraşul Gura Humorului, Toader S., în vârstă de 46 de ani, a sesizat poliţia, prin 112,...''. Sa inteleg ca stiti ce se petrece in judet inainte de a afla pana si pagubasul????

Sper ca e o greseala. Daca nu, va rog sa-l anuntati pe dl. Toader S. ca la ora 20:30 i se va fura masina, si ca mai bine o incuie dupa ce coboara din ea! In acest fel faceti o fapta buna, desi din pacate ramaneti fara stirehappy .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei