Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 oct 2010 - Anul XV, nr. 253 (4544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport

Cântăreaţa americană Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport - Hard Candy -, prima dintre ele urmând să fie inaugurată în luna noiembrie, la Ciudad de Mexico, au anunţat, luni, asociaţii artistei, citaţi de AFP.

"Madonna, în parteneriat cu managerul ei, Guy Oseary, şi grupul New Evolution Ventures (NEV), anunţă lansarea în principalele oraşe din lume a lanţului de săli de sport Hard Candy Fitness", al cărui nume este inspirat din titlul celui mai recent album lansat de vedeta americană, se afirmă într-un comunicat.

Prima dintre aceste săli de sport va fi inaugurată pe 29 noiembrie, în Ciudad de Mexico, în prezenţa artistei, şi va avea o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi.

"De-a lungul întregii ei cariere, Madonna s-a dedicat sportului şi sănătăţii şi a făcut sport în sute de săli din lume. Ea are o idee foarte precisă despre cum arată mediul ideal unde poţi face sport şi dans", se explică în acelaşi comunicat.

NEV, al cărui sediu general se află în California, este un grup de divertisment specializat în domeniul sălilor de sport din Statele Unite ale Americii şi din străinătate.

Madonna şi partenerii ei doresc să deschidă săli şi cluburi de sport în "zece alte oraşe din Rusia, Brazilia, Argentina, dar şi în Europa şi în Asia", precizează acelaşi comunicat.

"Hard Candy Fitness va reflecta preferinţele Madonnei şi implicarea ei în fiecare detaliu, inclusiv în ceea ce priveşte muzica, lumina şi elementele de design. Punctul ei de vedere va fi prezent peste tot", a explicat Mark Mastrov, directorul NEV.

Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a artistei americane, a declarat că cel mai recent turneu mondial al Madonnei a generat cea mai mare cifră de afaceri înregistrată vreodată de un turneu susţinut de o cântăreaţă.

Cântăreaţa a semnat un contract şi cu grupul Iconix Co, care deţine multe licenţe, şi a lansat recent o linie vestimentară - Material Girl - în magazinele lanţului american Macy's, acest acord conţinând numeroase alte operaţiuni, care vor fi anunţate ulterior, sub brandul Madonna.

Nu se ştie deocamdată dacă vor fi deschise săli de sport Hard Candy şi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna va lansa un lanţ internaţional de săli de sport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei