Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, participă luni la emisiunea "Happy Hour"

Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, va participa luni la "Happy Hour", în prima ediţie din noul sezon al emisiunii, difuzată la Pro Tv de la ora 17.45, informează postul de televiziune.

Pe 30 august, "Happy Hour" intră în cel de-al treilea an de existenţă. Cu acelaşi simţ ironic, cu mult chef de muncă şi pus pe dezvăluiri, cu schimbări cât să împrospăteze platoul emisiunii şi cu o transmisie live în format HD, Cătălin Măruţă şi gaşca lui sunt mai pregătiţi ca niciodată să afle noi secrete de la vedete. Startul îl va da chiar în prima ediţie povestea primului bărbat din lume care a născut. Thomas Beatie, cunoscut drept primul bărbat din lume care a rămas însărcinat, vine în România, în exclusivitate pentru Pro Tv, la invitaţia emisiunii "Happy Hour".

"Prima ediţie de după vacanţă a emisiunii «Happy Hour» are un invitat care a făcut senzaţie pe glob: primul bărbat din lume care a născut, americanul Thomas Beatie", anunţă Cătălin Măruţă. "Bărbat din punct de vedere legal, Thomas s-a născut femeie şi a făcut o operaţie de schimbare a sexului, păstrându-şi totuşi organele reproducătoare interne feminine. Veţi vedea luni la «Happy Hour» un personaj care a lăsat mapamondul cu gura căscată", a mai spus vedeta Pro Tv.

Cu o poveste unică în lume, Thomas Beatie adus pe lume trei copii. Luni seara la "Happy Hour" telespectatorii lui Măruţă vor putea afla chiar din vorbele lui Thomas întâmplarile care i-au marcat existenţa şi i-au schimbat definitiv cursul vieţii.

În vârstă de 36 de ani, Thomas Beatie este un bărbat din Statele Unite ale Americii, care s-a născut, de fapt, femeie. Se numea Tracy Lagondino şi locuia în Hawaii, unde chiar a participat la mai multe concursuri de frumuseţe. În 2002, Tracy s-a hotărât să facă o operaţie de schimbare de sex şi a devenit, oficial, bărbat. În prezent, el este căsătorit cu Nancy şi locuiesc amândoi în oraşul Bend din Oregon, Statele Unite ale Americii.

Thomas Beatie a intrat în atenţia presei în anul 2008, când informaţia că bărbatul este însărcinat şi că urmează să dea naştere unui copil a făcut înconjurul lumii. Thomas a hotărât să rămână însărcinat deoarece soţia lui, Nancy, a suferit o histerectomie şi nu poate avea copii. Din punct de vedere anatomic, Thomas a putut să rămână însărcinat pentru că şi-a păstrat o parte a aparatului reproductiv feminin atunci când a făcut operaţia de schimbare de sex.

Astfel, în vara anului 2008, Thomas Beatie a născut-o pe Susan Juliette, primul său copil. Un an mai târziu, pe 10 iunie 2009, Thomas l-a născut pe cel de-al doilea copil, un băiat pe nume Austin. Acum, familia lui Thomas Beatie s-a mărit din nou. La începutul lunii august, Thomas a dat naştere celui de-al treilea copil, un băieţel.

Pentru Thomas şi Nancy tot acest drum a însemnat o serie de decizii extrem de dificile. Rudele şi prietenii nu i-au sprijinit, iar mulţi dintre membrii familiei soţiei lui Thomas sau unii dintre vecinii lor nici măcar nu ştiu că acesta a suferit o operaţie de schimbare de sex. "Faptul că vrei să ai un copil nu este o dorinţă neapărat a femeilor, ci a fiinţelor umane, în general!", a declarat Beatie pentru presa americană la momentul respectiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, participă luni la emisiunea "Happy Hour".
 Vizualizări articol: 362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thomas Beatie, primul bărbat din lume care a născut, participă luni la emisiunea "Happy Hour"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei