Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe DiCaprio spune că fata lui este bolnavă şi nu-şi ia tratamentul

Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe Leonardo DiCaprio spune că fata lui este bolnavă de mulţi ani, a fost internată într-o clinică de psihiatrie şi în prezent refuză să ia tratamentul prescris de medici, informează stirileprotv.ro.

Leonardo DiCaprio a obţinut recent un ordin de restricţie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu - o femeie originară din România ce trăieşte la Chicago - care pretinde că este soţia actorului american şi că îi poartă copilul. Livia Bistriceanu are 41 de ani, este originară din România şi trăieşte cu părinţii ei într-un mic apartament din Chicago.

Fostă profesoară de matematică şi poetă, Livia Bistriceanu s-a stabilit în 1998 în Chicago, după ce a câştigat Loteria Vizelor.

Tatăl ei, Ilie, a confirmat pentru Ştirile Pro TV că fiica lui are probleme de mai mulţi ani, pentru că nu respectă un tratament prescris de medici încă din România.

"A fugit de acasă, s-a dus la Los Angeles. S-a îndrăgostit de un artist şi s-a dus la el acasă. Asta e a doua sau a treia oară când pleacă la el. De vreo trei-patru ani îl înnebuneşte", a spus tatăl femeii.

Bărbatul a mai spus că Livia Bistriceanu a fost internată într-o clinică de psihiatrie, iar în prezent nu mai lucrează şi stă de dimineaţa până seara pe internet.

"Ea pe internet l-a zăpăcit pe DiCaprio cu intervenţiile ei. Noi ne-am bucurat că nu pleacă (de acasă, nr.) şi are o ocupaţie. O ocupaţie tâmpită... Ea are tratament dar nu-l ia", a mai afirmat tatăl româncei.

 

Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie împotriva Liviei Bistriceanu

Leonardo DiCaprio a obţinut un ordin de restricţie, temporar, împotriva Liviei Bistriceanu, care susţine că este soţia actorului american şi că îi poartă copilul, potrivit unor informaţii apărute în ediţia de sâmbătă a huffingtonpost.com.

Judecătorul Carol Boas Goodson s-a pronunţat, miercuri, cu privire la ordinul de restricţie împotriva Liviei Bistriceanu, de 41 de ani, din Chicago.

Livia Bistriceanu trebuie să stea la cel puţin 91,44 metri (100 iarzi) distanţă de actor, potrivit site-ului tmz.com.

"Având în vedere acest comportament obsesiv şi hărţuirea, sunt speriat de doamna Bistriceanu şi simt că siguranţa mea personală, precum şi siguranţa personală a celor din jurul meu, este în pericol", a scris DiCaprio, în solicitarea sa adresată Curţii Superioare din regiunea Los Angeles, citată de huffingtonpost.com.

Cererea lui Leonardo DiCaprio către instanţă a inclus declaraţii de la actor şi de la echipa sa de securitate, potrivit cărora Livia Bistriceanu a călătorit de la Chicago la Los Angeles, de cel puţin două ori, încercând să-l întâlnească pe actorul american, la el acasă şi la biroul lui. Ea a refuzat să părăsească proprietăţile şi a avut un comportament agresiv.

Actorul a mai declarat: Livia Bistriceanu "a dorit în mod evident să aibă contact fizic cu mine, indiferent de consecinţe".

 

DiCaprio afirmă că nu s-a întâlnit niciodată cu Livia Bistriceanu

DiCaprio a mai spus că nu s-a întâlnit niciodată cu Livia Bistriceanu, dar ea i-a trimis numeroase scrisori scrise de mână. Unele dintre scrisori au fost anexate la cererea actorului de ordin de restricţie.

Una dintre scrisori include salutul, "Dragul meu soţ, Leo", şi conţine afirmaţii ale lui Bistriceanu care crede că DiCaprio este tatăl copilului ei, Iisus.

De asemenea, într-una dintre scrisori, citată de dailymail.co.uk, Livia Bistriceanu scrie: "Mi-ai scris cu doi ani în urmă că mă iubeşti şi că nu iubeşti o altă femeie. Ai spus că o să vorbim curând, dar au trecut deja doi ani şi încă nu vrei să vorbeşti cu mine. De ce?".

Într-o altă scrisoare, citată de aceeaşi sursă, femeia spune: "Vrei să fii cu mine în realitate şi să fii tatăl lui Iisus? Ţi-am explicat că eu nu pot să fiu cu cineva vitural. Trebuie să am un tată real pentru Iisus".

Livia Bistriceanu are 41 de ani, este originară din România şi trăieşte cu părinţii ei într-un mic apartament din Chicago, potrivit dailymail.co.uk. Citat de aceeaşi sursă, tatăl Liviei Bistriceanu, Ilie, care nu vorbeşte bine limba engleză, a spus despre fiica lui: "Ea nu e bine în cap. Ea este întotdeauna pe internet. Stă mai mult pe internet decât vorbeşte cu mine sau cu mama ei".

Actorul american Leonardo DiCaprio (35 de ani) are o relaţie cu top modelul Bar Rafaeli. El a recunoscut recent că nu este sigur că se va căsători vreodată, deoarece a văzut prea multe căsnicii în jurul său destrămându-se, potrivit unor informaţii publicate în 15 august pe contactmusic.com.

 

Leonardo DiCaprio, unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt. În plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său.

Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat recent în cinematografe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe DiCaprio spune că fata lui este bolnavă şi nu-şi ia tratamentul.
 Vizualizări articol: 588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatăl româncei care îl hărţuieşte pe DiCaprio spune că fata lui este bolnavă şi nu-şi ia tratamentul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei