Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Luhan va sesiza în Parlamentul European recentele abuzuri îndreptate împotriva unor cetăţeni români

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PD-L Petru Luhan a anunţat că va solicita Parlamentului European şi Comisiei Europene să verifice modul în care unele state membre respectă legislaţia privind dreptul la liberă circulaţie.

“Abuzurile îndreptate împotriva unor cetăţeni români trebuie să înceteze. Dreptul la liberă circulaţie este un drept fundamental, de care cetăţenii Uniunii Europene trebuie să se bucure fără discriminare. Orice abuz al unei autorităţi din orice stat membru, îndreptat împotriva unor cetăţeni europeni, trebuie sancţionat prompt şi categoric”, a spus Luhan.

El a subliniat că va aborda acest subiect în plenul Parlamentului European, unde va cere analizarea de către instituţiile europene abilitate a modului în care unele state membre înţeleg să respecte legislaţia europeană în domeniul dreptului la liberă circulaţie.

„Parlamentul European trebuie să ceară Comisiei în regim de urgenţă o evaluare a modului în care este respectată legislaţia comunitară în domeniu în toate statele membre. Cetăţenii români nu sunt cetăţeni europeni de mâna a doua, iar demnitatea românilor nu trebuie să fie afectată de abuzuri sau excese ale autorităţilor din alte state membre pe teritoriul cărora trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi precum orice alt cetăţean european”, a încheiat europarlamentarul PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luhan va sesiza în Parlamentul European recentele abuzuri îndreptate împotriva unor cetăţeni români.
 Vizualizări articol: 1004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Luhan va sesiza în Parlamentul European recentele abuzuri îndreptate împotriva unor cetăţeni români5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   A GRESIT SUBIECTUL trimis de
(30 aug 2010, 11:24:09
.
este laudabila initiativa celui din fotografie doar ca a greșit subiectul cu care ar trebui sesizat parlamentul european.adevaratele abuzuri si incalcari ale drepturilor omului cu care ar trebui sesizata respectiva institutie sunt cele comise de pdl prin taierea salariilor si distrugerea economiei nationale care are ca efect plecarea oamenilor din tara in cautarea unor venituri pentru supravetuire.daca statul sar preocupa cit de cit de soarta acestor cetateni care nu au nici un mijloc de supravetuire in tara acestia nu ar trebui sa plece de nebuni in alte tari pentru a găsi o pâine de mâncat.este de rusinea lumii sa mai apari in presa cu acuzatii la adresa altor tari care refuza sa tina pe teritoriul lor cetatenii infometati de guvernul tarii de origine.dar cind aceste acuzatii sunt aduse de oameni adusi in politica de fluturi.............
2.   Gand la gand trimis de
(30 aug 2010, 12:47:09
Ai perfecta dreptate JANIK.
3.   De toata mana trimis de
(30 aug 2010, 15:13:34
Presedintele tarii spunea, intr-un interviu la Radio Romania, ca "O tara care se imprumuta pentru a plati pensiile si salariile este o tara de mana a doua". Deci se pare ca dl. Luhan nu si-a facut lectiile. Romania ESTE o tara de mana a doua, lucru recunoscut oficial de presedintele ales al acestei tari !
4.   ... trimis de
(30 aug 2010, 18:33:17
probabil ca este vorba de 'Francia', tara care a ales sa expulzeze tiganii. Am vazut un interviu cu tigani care au fost "inapoiati" si care ne explicau ca la noi lumea e saraca si nu au ce sa mai fure. Nici cealalta activitate a lor, cersitul nu prea merge la noi in tara, deoarece nimeni nu le da euroi. Piranda spunea ca nu se merita sa cersesti un leu de la niste amarati. Cat despre puradiei... de cand guvernul a taiat din alocatii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei