Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuze

Viceprimarul Harşovschi îl suspectează pe Ovidiu Donţu că face jocul firmelor de repartitoare

Luni, 30 August 2010 (15:39:54)

Viceprimarul de Suceava Lucian Harşovschi continuă disputa cu consilierul local PSD Ovidiu Donţu pe tema creşterii procentului de plată a energiei termice consumate într-un bloc, către locatarii cu centrale de apartament. După ce s-au certat pe acest subiect în şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului Local Suceava, acum viceprimarul declară că prin poziţia publică adoptată Donţu ar putea fi suspectat că se află în spatele firmelor care instalează repartitoare. Potrivit lui Harşovschi, acestea ar fi singurele beneficiare ale faptului că deliberativul local a amânat până la întrunirea viitoare adoptarea unei hotărâri referitoare la energia termică plătită în comun. „Ordinul ANRSC este deja în vigoare şi procentele cresc la 30, respectiv 50 la sută indiferent dacă noi avem sau nu adoptată hotărârea de consiliu local. Însă prin această hotărâre noi obligam firmele de repartitoare să inventarieze suprafaţa termică la fiecare apartament, altfel erau prevăzute amenzi între 1000 şi 5000 de lei. Ovidiu Donţu a uitat că în comisia de specialitate a dat aviz favorabil proiectului de hotărâre. Sper că intenţia sa este doar una politică şi nu că este în spatele firmelor de repartitoare”, a spus viceprimarul, care nu a pierdut ocazia să-l ironizeze pe Donţu pe seama concediului medical prelungit. „Poate este prea odihnit, i-a recomandat medicul inclusiv odihnă intelectuală şi de asta spune ce spune”, a mai afirmat Harşovschi. Acesta a precizat şi că a transmis deja firmelor de repartitoare şi asociaţiilor de locatari o adresă prin care le informează despre obligativitatea inventarierii suprafeţelor termice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul Harşovschi îl suspectează pe Ovidiu Donţu că face jocul firmelor de repartitoare.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viceprimarul Harşovschi îl suspectează pe Ovidiu Donţu că face jocul firmelor de repartitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei