Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 aug 2010 - Anul XV, nr. 203 (4494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bălan acuză PSD Suceava că duce în derizoriu realizările administraţiei PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a criticat modul în care social democraţii suceveni fac politică, arătând că aceştia aduc în prim-plan subiecte „fâsâite”, dar fac tot ce este posibil să ducă în derizoriu realizările administraţiei PD-L. Bălan a constatat că, la Suceava, PSD este bolnav de logoree adică „vorbeşte mult şi fără rost”. 

„La Suceava vedem că PSD a dat în logoree, vorbeşte mult şi fără rost ca la un şpriţ de vară prelungit. Social democraţii vin cu subiecte preluate şi reluate, încălzite şi reîncălzite. Vorbesc de un ou care era acum doi ani de zile în centrul Sucevei, spun fel de fel de poveşti care au existat sau nu au existat decât în imaginaţia lor, dar nu văd realizările din mandatul administraţiei PD-L, proiectele pe care le avem în derulare. Nu vor să le accepte şi încearcă să le ducă în derizoriu cu fel de fel de lucruri mărunte. Populaţia însă este suficient de matură încât să vadă adevărata faţă a lucrurilor”, a declarat deputatul democrat-liberal.

Bălăn consideră că cei din conducerea PSD Suceava se comportă „ca nişte copii care o perioadă îndelungată au fost ţinuţi închişi în casă, iar astăzi li s-au dat drumul afară şi aproape că zburdă cum vor ei”.

„Până acum conducerea PSD Suceava a fost asigurată de persoane cu o anumită vârstă, aflate la o extremă, iar astăzi conducerea este tot la o anumită vârstă, dar la extrema opusă. Cei din actuala conducere a PSD Suceava se comportă conform vârstei”, a explicat Ioan Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan acuză PSD Suceava că duce în derizoriu realizările administraţiei PD-L.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bălan acuză PSD Suceava că duce în derizoriu realizările administraţiei PD-L3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DE LA UN APOLITIC trimis de
(30 aug 2010, 11:28:04

sunt derizorii afirmatiile membrilor pdl care vorbesc de realizari in aceasta guvernare.este vai de capul nostru,al oamenilor de rind daca ni se vorbeste de realizari de cei aflati la conducere acum cind salariile au fost taiate ,preturile cresc ,totul se duce de ripa.astia chiar vor sa ne duca in comuna primitiva cum a spus/o chiar unul dintre ministrii actualului guvern si din conducerea pdl.pentru a supravetui va trebui sa mergem la pescuit,vinatoare etc. culmea este ca mai au si tupeul sa apara in presa cu vorebe despre realizari.este incredibil ce se intimpla.dar ce sa astepti de la astfel de deputati.
2.   Imbecilii trimis de
(30 aug 2010, 12:09:53
uite nu scriu nimic in afara de slugi. sa vedem si asta stergeti ?
3.   Care este...realizarile? trimis de
(30 aug 2010, 16:43:46
Oul l-am vazut, stana mare si frumoasa in centrul Sucevei am vazut, statuia influturata am vazut, publicitate ovina pe dealurile Bucovinei am vazut, porti din lemn ca acum 100 de ani intr-un peisaj mai de zilele noastre am vazut, carute cu oua vopsite la toate intersectiile judetului am vazut, buzunarele goale le-am vazut, DAR UNDE ESTE...REALIZARILE??? Enumera matale macar doua, sa ma dumiresti si pe mine.
4.   Tipic pdl trimis de
(30 aug 2010, 23:16:58
minti si de data asta...Balane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei