Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie vrea să facă un film despre o poveste de dragoste în timpul războiului din Bosnia

Angelina Jolie vrea să facă un film despre o poveste de dragoste care are loc în timpul Războiului Bosniac (1992 - 1995), actriţa fiind în vizită în Bosnia-Herţegovina, ocazie cu care a discutat cu autorităţile despre sprijinirea refugiaţilor, relatează Reuters.

Actriţa a anunţat că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Bosniac (1992 - 1995), într-o declaraţie dată publicităţii, sâmbătă, de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei. Filmările ar urma să înceapă în toamnă.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului, şi va ilustra totodată impactul războiului asupra relaţiei lor.

"Filmul este o poveste de dragoste, nu un punct de vedere politic", se mai spunea în declaraţie.

Distribuţia va include actori de diverse etnii din fosta Iugoslavie. "Mi-ar plăcea să implic cât mai mulţi localnici şi să învăţ cât mai multe", a spus actriţa.

Angelian Jolie a ajuns vineri la Sarajevo, într-o vizită-surpriză, iar sâmbătă s-a întâlnit cu membri ai administraţiei prezidenţiale interetnice din Bosnia-Herţegovina pentru a discuta modalităţi de a îi ajuta pe miile de refugiaţi de război care se întorc în ţară.

Actriţa şi partenerul ei, Brad Pitt, i-au mai vizitat pe refugiaţii bosnieci în aprilie anul acesta, Jolie promiţând atunci să revină în ţara răvăşită de război.

Tot sâmbătă, actriţa a vizitat Budapesta, alături de copii ei - gemenii Knox şi Vivienne -, fiind în căutare de locuri de filmare pentru noul ei proiect, potrivit popsugar.com.

Angelina Jolie este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, cu venituri de 20 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

De când a devenit ambasadoare a bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, în 2001, Angelina Jolie a vizitat câteva zeci de tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan, Pakistan şi Sudan.

Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, actorul american Brad Pitt, susţin şi numeroase alte proiecte umanitare, ei donând, la începutul acestui an, un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti din 12 ianuarie, considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi, dar şi 75.000 de dolari pentru construirea unei şcoli pentru fete în Afganistan. În urmă cu câteva zile, cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru victimele inundaţiilor din Pakistan.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie 2008 la Nisa, în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie vrea să facă un film despre o poveste de dragoste în timpul războiului din Bosnia.
 Vizualizări articol: 338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie vrea să facă un film despre o poveste de dragoste în timpul războiului din Bosnia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei