Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Woody Allen a lăudat jocul actoricesc al Carlei Bruni

Regizorul american Woody Allen a lăudat interpretarea primei doamne a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, în noul său film, "Midnight in Paris", povestind că preşedintele Nicolas Sarkozy a venit pe platourile de filmare să-şi vadă soţia jucând, relatează AFP.

"A dat dovadă de mult profesionalism, şi-a interpretat rolul... atât de bine, încât fiecare cadru va apărea în film, nimic nu va fi tăiat", a spus Allen într-un interviu acordat ziarului italian Il Corriere della Sera.

Carla Bruni-Sarkozy are un mic rol de ghid în Muzeul Rodin, în noul film al lui Woody Allen, în care vor apărea Marion Cotillard şi Owen Wilson şi care va fi lansat în 2011.

Woody Allen, care se află în continuare la Paris, la filmări, a mai povestit că preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a venit pe platourile de filmare să îşi vadă soţia jucând.

"Ca toţi cei care nu făceau parte din echipă, a trebuit să stea la marginea platoului. I-am dat nişte căşti să poată auzi replicile Carlei... a fost foarte mulţumit", a spus regizorul.

Laudele lui Woody Allen vin după ce s-a scris în presă că, pentru apariţia ei din "Midnight in Paris" soţia preşedintelui francez a avut nevoie de 35 de duble pentru a turna o scenă, deoarece privea de fiecare dată către camera de filmat.

După această prestaţie, fostul model le-a scris producătorilor serialului "CSI - Crime şi Investigaţii", exprimându-şi admiraţia pentru calitatea producţiei şi sperând să obţină un mic rol într-un episod, care nu i-a fost însă acordat, potrivit dailymail.co.uk.

Pe de altă parte, Carol Mendelsohn, producătorul executiv al serialului "CSI - Crime şi Investigaţii", a declarat pentru site-ul francez Purepeople: "Carla Bruni ne-a trimis o scrisoare în care ne-a spus că adoră serialul nostru. Din acest motiv, am fi încântaţi ca ea să apară într-un episod al serialului «CSI», care va fi filmat în Franţa", scria express.co.uk, la începutul lunii august.

Câteva zile mai târziu însă, producătoarea declara că nu i-a fost oferit niciun rol lui Bruni şi că nu vor avea loc filmări în Franţa, potrivit dailymail.co.uk.

"Midnight in Paris" este o comedie romantică ce prezintă povestea unei familii care călătoreşte în capitala Franţei în interes de afaceri şi pe cea a unui cuplu de tineri recent logodiţi, a căror viaţă va fi transformată de această călătorie. Din distribuţia acestui film fac parte actorii Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Kathy Bates şi Michael Sheen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Woody Allen a lăudat jocul actoricesc al Carlei Bruni.
 Vizualizări articol: 358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Woody Allen a lăudat jocul actoricesc al Carlei Bruni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei