Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu piciorul pe acceleraţie

Încă un stâlp de pe Calea Unirii, luat la ţintă de un şofer vitezoman

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Ipoteşti s-a oprit cu maşina, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 9:50, într-un stâlp de pe strada Calea Unirii, din municipiul Suceava, şi, deşi autoturismul era avariat serios, atât şoferul, cât şi pasagera din dreapta sa au suferit leziuni uşoare.

Potrivit poliţiei, accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive, coroborată cu schimbarea succesivă a benzilor de circulaţie. Şoferul, Lucian D., în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit într-un stâlp de beton, în zona Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Şoferul s-a ales cu leziuni pentru care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar pasagera din dreapta sa, Emanuela H., de 20 de ani, tot din Ipoteşti, are nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Accidentul vine la câteva săptămâni după ce un alt vitezoman, un tânăr de 20 de ani, din Udeşti, a luat la ţintă tot un stâlp de pe Calea Unirii. Atunci însă, 30 iulie a.c., şoferul, Sergiu M., a suferit leziuni grave.

Ca o ironie a sorţii, pe stâlpul respectiv era montat un panou cu limitare de viteză (40 de km) şi scris mare „Pericol de accidente!”.

Periodic, un autoturism se opreşte într-unul dintre stâlpii din zona Inspectoratului Şcolar Judeţean de pe Calea Unirii, în marea majoritate a cazurilor cauza fiind viteza excesivă.

Calea Unirii, de altfel, este considerată cea mai periculoasă arteră din oraş, din cauza numărului mare de accidente rutiere care se întâmplă pe această stradă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un stâlp de pe Calea Unirii, luat la ţintă de un şofer vitezoman.
 Vizualizări articol: 2473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Încă un stâlp de pe Calea Unirii, luat la ţintă de un şofer vitezoman3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Spuneti adevarul trimis de
(23 aug 2010, 16:43:58
Eu eram cand s-a intamplat acest tragic accident masina era cu volan pe dreapta,iar fata statea in spate pe bancheta,intr-adevar avea viteza ,dar indicatorul ce indica viteza era pe stalpul urmator,SE vede ce mult minteste presa,RUSINE!!!!!!
2.   Hmm trimis de
(23 aug 2010, 23:35:11
a si zice sa scoatem stalpii?la noi in Romania in loc sa faca autostrazi si strazi calumea ei pun limitatoare de viteza ,mai urmeaza sa puna limitatoare de viteza si pe masini

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei