Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Ne-a lăsat mască!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Că Osmane N’Doye e un fluturaş de noapte, ştia toată lumea. Ultima dată fusese luat în colimator de tabloide după meciul cu Rapid. Dar că senegalezul va poza într-un fluturaş roz, punându-şi o mască de carnaval după golul înscris la Târgu Mureş, asta chiar că ne-a lăsat mască! Faza în care arbitrul îi arată cartonaşul galben, iar N’Doye oferă replica maestrului de ceremonii “cu masca pe figură”, este de antologie. Va avea locul ei într-un montaj pe muzică cu faze amuzante din sport, alături de arbitri care îşi iau mingi în cap sau de portari care îşi dau plasă, propria plasă. Poate vă aduceţi aminte şi de Fabiani, atacantul care a venit la CFR Cluj cu primul val de “emigranţi”. Argentinianul venise cu porecla după el, fiind alintat Căpcăunul, dar nu pentru că era mai rotofei de fel, ci pentru că obişnuia să-şi celebreze golurile cu masca lui Shrek. La N’Doye ne-am fi aşteptat mai degrabă să-l joace pe Zorro decât să se afişeze pe post de fluturaş roz, dar asta ţine şi de recuzită. Oricum, faza a avut darul de a-l bulversa peste măsură pe unul dintre realizatorii de emisiuni de nesfârşită tocşuială. Acesta, într-o convorbire telefonică la care îl obligă fişa postului, îl întreaba pe Corleone ce părere are despre Dinamo care ar fi alternat momentele hilare cu cele hazlii!! Ar fi putut fi o ironie, dar n-a fost cazul. Oricum, cu puţin efort, dinamoviştii ne-ar fi putut oferi şi momente de păruială autentică la faza cu penalty-ul din final. Andrei Cristea s-a limitat la a-i bate obrazul doar cu degetul aceluiaşi N’Doye, în disputa pe care cei doi au avut-o la executarea loviturii.

Cum-necum, după deja obişnuita expulzare din Europa, Dinamo cade în picioare în liga lui Mitică, defilează în sunet de goluri şi speră la paşaportul ultim de la anul. Direct în grupele Ligii Campionilor, fără eliminatorii – angoasa câinilor dintotdeauna, ce poate fi mai tentant?! Dacă eşuează şi anul ăsta, vor fi măscăriţi în toate felurile!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ne-a lăsat mască!.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne-a lăsat mască!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei