Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dramă

A venit în Suceava la nuntă şi pleacă acasă în sicriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Darabani, judeţul Botoşani, a venit, sâmbătă, la o nuntă în Suceava, dar nu a apucat să se bucure prea mult de petrecere. Mihai D., în vârstă de 56 de ani, se distra împreună cu restul nuntaşilor când, spre miezul nopţii, i s-a făcut brusc rău. Ambulanţa chemată la faţa locului l-a preluat în stop cardio-respirator şi, cu eforturi susţinute, medicul de pe Salvare, Mihaela Lebădă, a reuşit să-l resusciteze şi să-l readucă la viaţă.

Fix la miezul nopţii, Mihai D. a ajuns la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” de la Suceava, unde a fost preluat rapid de medicii din UPU şi Terapie Intensivă, care au încercat tot ce este posibil ca să-l salveze. Din păcate, starea bărbatului era extrem de gravă şi ieri dimineaţă a murit.

Tot pentru un stop cardio-respirator făcut la o nuntă a fost chemată ambulanţa şi 45 de minute mai târziu. Acelaşi medic de la Salvare a resuscitat-o pe Maricica C., de 54 de ani, din Constanţa, şi a adus-o la spital. Cu antecedente cardiace şi cu un cancer de sân operat, starea femeii este în continuare foarte gravă. Este internată la Terapie Intensivă, ieri nu putea să respire singură, ci numai cu ajutorul aparatelor şi medicii sunt rezervaţi în privinţa ei.

În cazul ambilor pacienţi, căldura, dansul şi alcoolul au potenţat afecţiunile medicale preexistente. În cazul botoşăneanului, toate acestea i-au fost fatale.

Mai menţionăm că, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” au ajuns 211 pacienţi, printre care cinci victime ale unor accidente rutiere grave, dar şi tineri care pe fondul consumului de alcool s-au luat la bătaie şi care au dormit pe bancheta de la Urgenţă până când medicii s-au eliberat şi au putut să-i consulte şi să le scrie reţete pentru acasă. Unul dintre ei, Sergiu C., de 20 de ani, din Fântânele, a venit beat şi bătut dimineaţă, la ora 5.00, când tot personalul era ocupat cu victimele unui accident rutier grav. Sergiu C. s-a culcat liniştit şi a dormit până la ora 10.00, când medicul de gardă a reuşit să-l trezească, să-l consulte şi să-l trimită acasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A venit în Suceava la nuntă şi pleacă acasă în sicriu.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
A venit în Suceava la nuntă şi pleacă acasă în sicriu2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Monitorul de suceava trimis de
(23 aug 2010, 13:40:42
Bai profesionistilor postati si voi un formular de contact sau un nr de telefon... ca multe stiri le mai aflati si de la cetateni...

Am o sugestie de articol, va rog sa trimiteti o echipa in Itcani langa Straduinta unde la 20 m mai spre apa este o putoare crunta de deseuri menajere. De vreo o luna au facut astia statie de sortare a deseurilor acolo in mijlocul orasului! Vezi mereu masinile de la rosal pe acolo parcate incate cum descarca... dar ce naiba mai nu se sesizeaza nimeni dar ce-i aici groapa de gunoi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei