Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ameninţări

Onofrei susţine că „PSD-işti de frunte” ameninţă şefi de instituţii să fie atenţi cum fac disponibilizările

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, susţine că în ultima vreme directorii unor instituţii deconcentrate din judeţ au fost ameninţaţi de „PSD-işti de frunte” să fie atenţi cum fac disponibilizările de personal.

Onofrei a evitat să dea exemple, însă a declarat că respectivii PSD-işti le-au transmis şefilor de instituţii că vor veni la guvernare „şi o să fie rău dacă nu ascultă”. „Din păcate, social-democraţii ceea ce acuză practică. Acuză PD-L de clientelism politic, dar ei vor să-şi menţină în continuare clientela politică din Consiliul Judeţean şi din serviciile deconcentrate”, a spus Onofrei.

 

PSD-ul lui Cătălin Nechifor nu e cu nimic mai prejos decât PSD-ul lui Gavril Mîrza”

El i-a acuzat pe social-democraţii suceveni de „comportament ipocrit”, arătând că pe de o parte aceştia critică actuala guvernare de tot felul de lucruri, iar pe de altă parte „ţin cu dinţii” de funcţiile din mai multe servicii deconcentrate din judeţ. „Se dau bolnavi, acţionează în instanţă doar, doar să rămână în aceste servicii deconcentrate. Pentru că este foarte greu ca după ce ai stăpânit judeţul 16 ani să stai puţin deoparte, lăsând pe alţii să-şi facă treaba mai bine decât ai făcut-o tu în cei 16 ani”, a precizat senatorul PD-L de Suceava.

El consideră că schimbarea conducerii PSD Suceava nu a avut un efect benefic asupra organizaţiei, arătând că „PSD-ul lui Cătălin Nechifor” nu este cu nimic mai prejos decât „PSD-ul lui Gavril Mîrza”.

„PSD are un comportament ipocrit pentru că pe de o parte a fost de acord să avem o lege prin care să stabilim până la ce nivel să fie făcute schimbările atunci când se schimbă guvernarea, dar pe de altă parte, când am avut o asemenea lege, au atacat-o la Curtea Constituţională. De fapt, PSD-iştii vor schimbare, dar schimbarea altcuiva, nu a lor. Dacă asta ne propune PSD, PSD-ul lui Cătălin Nechifor nu e cu nimic mai prejos decât PSD-ul lui Gavril Mîrza”, a concluzionat Orest Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei susţine că „PSD-işti de frunte” ameninţă şefi de instituţii să fie atenţi cum fac disponibilizările.
 Vizualizări articol: 667 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
Onofrei susţine că „PSD-işti de frunte” ameninţă şefi de instituţii să fie atenţi cum fac disponibilizările1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Inafara de cearta... trimis de
(23 aug 2010, 12:14:12
Inafara de cearta mai auzim si altceva de la parlamentarii puterii? Cand erau in opozitie, da, nu erau implicati in guvernare, mergea, dar acum?! De 6 ani, indiferent cat vor sustine ca au fost alungati o perioada de PNL, au fost la putere, iar pana acum rezultatele guvernarii sunt catastrofale, societatea este mai dezbinata ca oricand, iar functiile vitale ale statului - sanatatea, invatamantul, justitia, siguranta cetateanului, apararea - sunt degradate la limita colapsului, ca dupa razboi. Ne-au depasit toti din UE, iar puterea actuala taie si se uita la Europa cand iese din criza, atat! Astea sunt masurile anticriza ale guvernarii portocalii, iar faptul ca institutiile statului gem de preaplinul salariatilor se datoreste in cea mai mare masura celor veniti la guvernare cu "Dreptatea si Adevarul", care au incadrat cu nemiluita mediocritati, dar cu pile. Oricum aceasta polemica a liderilor partidului de guvernamant nu face altceva decat sa starneasca si mai mult iritarea oamenilor.
2.   Continuare trimis de
(23 aug 2010, 12:29:21
Aceasta strategie, folosita cu succes altadata, de a da vina mereu pe ceilalti, nu mai prinde deloc pentru ca galetile portocalii date gratis s-au dovedit a fi inspaimantator de scumpe pentru cea mai mare majoritate a romanilor. Acum, oricat de neplacut ar fi pentru ei, politicienii puterii au cea mai buna varianta sa-si asume rezultatele celor 6 ani in care coruptia de pe timpul guvernarii Nastase este gainarie pe langa ce-i acum.
3.   Rau om mai este trimis de
(23 aug 2010, 19:59:35
iarasi o Onofrizeaza, face si el ce este mai usor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei