Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 aug 2010 - Anul XV, nr. 197 (4488)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Mirosită” de agenţii de pază

A încercat să fure şapte parfumuri din mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără din municipiul Iaşi a fost prinsă, sâmbătă seară, în jurul orei 21:30, informează poliţia, în timp ce încerca să sustragă mai multe parfumuri dintr-un magazin din incinta Iulius Mall Suceava.

Tânăra cu pricina, Elena G., în vârstă de 21 de ani, a fost dată pe mâna poliţiei, în poşeta ei fiind găsite, într-o folie de aluminiu, şapte parfumuri, pe care le sustrăsese dintr-un magazin de profil.

„Suspectei i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul, în valoare de 1.567 de lei, fiind predat părţii vătămate”, precizează poliţia.

Cu ajutorul foliei de aluminiu, susţin judiciariştii, hoţii încearcă, după o metodă importată din Germania, fentarea sistemelor de alarmare instalate la magazine, folia având rolul de a obtura semnalele senzorilor antifurt.

Din păcate, metoda nu a dat roade în cazul tinerei din Iaşi, care va da cu subsemnatul la poliţie.

Metoda nu a dat roade nici în cazul Aidei S., tot 20 de ani, din comuna Pătrăuţi, tânără care, acum câteva luni, încerca să iasă din magazin cu o jachetă din piele ce valora 415 lei. Aida S. dosise haina în poşeta sa, special confecţionată, cu compartiment dublu căptuşit cu folie de aluminiu, pentru ca produsul să nu fie detectat de sistemul de alarmă din interiorul complexului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A încercat să fure şapte parfumuri din mall.
 Vizualizări articol: 2539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
A încercat să fure şapte parfumuri din mall2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(23 aug 2010, 11:33:18
ce aiurea e cateodata cu tiplele astea de aluminium, nu stii niciodata dak sunt gaurite sau nu, la cea mai mica gaurica dai gloaba,asa mi s-a intamplat mie acu 3 zile in urma, in roma.oricum in maxim 2-3 ani nu cred ca se va mai putea fura pe nicaieri cu metodata asta ca au inceput sa bage si detectoare de aluminium la unele magazine.ce sa zic bafta tuturor hotilor cu tipla!!!
2.   Bravo trimis de
(23 aug 2010, 13:33:52
Bravo "Campionule"....Ne e scarba de oameni ca tine...si mai si curajul sa scrii la ziar.Nu ti-ar fi rusine!!! Ne faci tara de ras .Din cauza ta si a altora ca tine suntem vazuti hotii Europei si ni se inchid toate usile ....Sa ai bafta exact cat meriti...si nu uita ca-n limba romana e aluminiu si nu aluminium...RUSINE!!!!!!!MI-E SCARBA!!!!!
2.1  RE: Bravo trimis de
(24 aug 2010, 00:00:40
poate a vrut sa arate ca stie denumiri stiintifice, in latina, asta cu toate ca practica o meserie veche de cand e lumea facuta.
3.   Scursurile societati trimis de
(23 aug 2010, 23:43:16
de tara mi se rupe, si acum as vrea sa plec pana si eu din ea, dar e pacat ca astia au ajuns sa fure mai des decat se duc la baie, si ca fura inainte sa stie sa vorbeasca, niste scursuri
3.1  RE: Scursurile societati trimis de
(24 aug 2010, 00:04:49
vezi sa nu ti se rupa de tot ca nu se mai poate coase la loc. nu tara e de vina pentru ”exporturile” astea, maica-sa e de vina ca nu i-a tras cateva scaltoace cand venea de la gradinita cu lucrurile furate de la alti copii, spun gradinita pentru ca unii dintre ei nu au mai mult de atat.
4.   Cop out trimis de
(24 aug 2010, 20:41:19
nu eu am ales aceasta meserie ea m-a ales pe mine...si spre surprinderea unora dintre voi intre anii 1997-2005 am fost agent al politiei rutiere al municipiului falticeni,dar "greseala" mea a fost sa sanctionez un fiu de deputat care facuse o depasire neregulamentara si trecuse si pe rosu intai, asa s-a dus de rapa cariera mea si munca mea de ani de zile...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei