Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2010 - Anul XV, nr. 159 (4450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Columbeanu, cercetată de Poliţie după ce ar fi accidentat un fotograf

Monica Columbeanu este cercetată de poliţiştii bucureşteni pentru că ar fi lovit cu maşina un fotograf, aflat pe trotuar, în cazul căruia Institutul Naţional de Medicină-Legală a eliberat un certificat pentru 40 de zile de îngrijiri medicale, au declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Monica Columbeanu este cercetată de poliţiştii Secţiei 1 din Capitală, pentru lovire sau alte violenţe, după ce l-ar fi accidentat pe fotograf.

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc în 28 mai, iar în urma accidentului fotograful a obţinut un certificat medico-legal, care atestă că ar fi avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale, aspect ce este verificat de poliţişti.

Potrivit procedurii, în cazul în care o persoană beneficiază de îngrijiri medicale de până la 60 de zile, după un conflict, aceasta poate face plângere pentru vătămare corporală. Părţile se pot împăca în orice moment al procesului, până la declararea unei decizii definitive a instanţei de judecată.

Poliţia continuă cercetările în acest caz, înregistrat după ce un student, care în timpul liber se transformă în paparazzo, a reclamat faptul că Monica Columbeanu l-ar fi călcat intenţionat cu maşina când voia să o fotografieze şi să-i pună unele întrebări. Incidentul s-a petrecut în seara în care Irinel Columbeanu îşi aniversa 52 de ani de viaţă şi primea în dar de la soţia sa o stea, potrivit stirileprotv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Columbeanu, cercetată de Poliţie după ce ar fi accidentat un fotograf.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica Columbeanu, cercetată de Poliţie după ce ar fi accidentat un fotograf0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei