Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2010 - Anul XV, nr. 159 (4450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan va fi supusă unei evaluări psihiatrice, la ordinul unui tribunal american

Lindsay Lohan va fi supusă, în urma unei decizii a unui tribunal californian, unei evaluări psihiatrice ce va fi realizată de doi experţi americani, care vor încerca să stabilească cel mai bun tratament pentru actriţă, informează accesshollywood.com.

Lindsay Lohan va fi evaluată de medicii Kaushal Sharma şi Adam Weisman.

Potrivit TMZ.com, psihiatrul Kaushal Sharma şi psihologul Adam Weisman o vor intervieva pe tânăra actriţă americană, aflată în arestul poliţiei din California, şi vor "alcătui un raport despre cel mai indicat tip de tratament pentru acuzată", se afirmă în hotărârea pronunţată de un tribunal din Los Angeles.

În cadrul aceleiaşi evaluări psihiatrice, cei doi experţi desemnaţi vor încerca să determine dacă alcoolul cauzează reacţii adverse în combinaţie cu medicamentele prescrise pe care le lua Lindsay Lohan.

Potrivit unui raport întocmit de ofiţerul desemnat cu supravegherea starletei americane în perioada de eliberare condiţionată, printre medicamentele prescrise actriţei Lindsay Lohan se numără Nexium, Zoloft, Trazadone, Adderall şi Dilaudid - pentru durerile de dinţi.

Potrivit aceluiaşi raport, din cauza acestor medicamente, Lindsay Lohan a fost testată pozitiv cu amfetamine şi/sau cu produse opiacee, în mai multe ocazii, deşi acest lucru "nu reprezintă o violare a regimului de eliberare condiţionată".

Acelaşi raport indică faptul că "acuzata a declarat că foloseşte aceleaşi medicamente prescrise «de când se ştie»".

Tatăl actriţei, Michael Lohan, a declarat în octombrie 2009 că fiica sa apelează prea des la aceste medicamente prescrise doar pe bază de reţetă: "Cred că atunci când apelezi pentru suficient de mult timp la medicamente prescrise, în cele din urmă ajungi dependent de ele".

Marţi, Lindsay Lohan a fost condamnată de justiţia americană la 90 de zile de închisoare deoarece a încălcat termenii regimului de eliberare condiţionată impus în 2007, după ce a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinere de cocaină. Actriţa americană va fi din nou prezentă în faţa tribunalului din Los Angeles pentru o audiere ce a fost programată pentru data de 20 iulie.

Lindsay Lohan a mai petrecut 84 de minute în închisoare în 2007, ca parte a pedepsei primite, şi apoi a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

În octombrie 2009, regimul de eliberare condiţionată i-a fost extins cu un an, după ce actriţa a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foarte creative" pentru a lipsi de la câteva şedinţe din programul de dezalcoolizare.

Lindsay Lohan a devenit cunoscută la vârsta de 11 ani, când a jucat în filmul "Capcană pentru părinţi", şi a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood. Cariera ei a atins un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls". Dar la vârsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, iar stilul ei de viaţă petrecăreţ era descris pe larg de site-urile de ştiri mondene.

Cel mai recent proiect cinematografic al său este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit să fie realizat în această vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan va fi supusă unei evaluări psihiatrice, la ordinul unui tribunal american.
 Vizualizări articol: 433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan va fi supusă unei evaluări psihiatrice, la ordinul unui tribunal american0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei