Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2010 - Anul XV, nr. 159 (4450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Starul american Prince vrea să se mute în Franţa

Starul pop american Prince, care va susţine, vineri, un concert la Arras şi pe 25 iulie un alt show la Nisa, a declarat într-un interviu acordat cotidianului Parisien/Aujourd'hui en France că doreşte să se mute în Franţa, informează AFP.

"Vreau să trăiesc în Franţa. Paisley Park, centrul meu din Minneapolis (SUA), îmi este folositor pentru afacerile pe care le am, dar mi-ar plăcea să mă mut la voi", a declarat starul american, care a mai susţinut două concerte spectaculoase în toamna trecută la Grand Palais din Paris.

"Ador să cânt în ţara voastră. Am susţinut deja aici (în Franţa, n.r.) două concerte în această vară şi voi reveni la toamnă. Intenţionez chiar să cânt în toate sălile libere din Paris", a adăugat muzicianul american.

În octombrie 2009, în timpul unei întâlniri cu presa franceză, Prince a declarat că adoră oraşul Paris: "Este un oraş erotic şi din acest motiv este o sursă majoră de inspiraţie".

Prince, în vârstă de 52 de ani, s-a făcut remarcat în Minneapolis (statul Minnesota) la sfârşitul anilor 1970, abordând un stil original care combina influenţele funk, rock şi pop. Albumul său din 1980, "Dirty Mind", i-a adus aprecierea din partea publicului, iar materialul "1999", lansat trei ani mai târziu, a avut un succes răsunător.

Albumul "Purple Rain" şi filmul cu acelaşi titlu, lansate în 1984, i-au adus celebritatea pe plan mondial. Acest album a petrecut 24 de săptămâni în fruntea topurilor americane şi conţine, în afara piesei cu acelaşi titlu, alte două mari hituri - "Let's Go Crazy" şi "When Doves Cry".

"Purple Rain" a fost recompensat cu două premii Grammy, iar filmul a primit Oscarul pentru cea mai bună coloană sonoră originală.

În anii 1990, Prince a avut o serie de dispute cu casa de discuri care îi producea albumele şi pentru o vreme a dorit ca fanii să îl recunoască cu ajutorul unui simbol, nu cu numele său de scenă. Recent, Prince şi-a reluat numele şi a revenit în fruntea topurilor muzicale cu albume precum "Musicology", "3121" şi "LotusFlow3r".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Starul american Prince vrea să se mute în Franţa.
 Vizualizări articol: 280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Starul american Prince vrea să se mute în Franţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei