Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2010 - Anul XV, nr. 159 (4450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un mort şi doi răniţi, după un accident în faţa Hanului Ilişeşti

Vineri, 9 Iulie 2010 (18:24:57)

Un bărbat şi-a găsit sfârşitul într-un accident rutier petrecut în faţa Hanului Ilişeşti, după un impact foarte violent între două maşini, care a mai dus la rănirea a două persoane. Totul s-a întâmplat joi seară, în jurul orei 19.50.

Mihai Todosi, un şofer în vârstă de 28 de ani, domiciliat în comuna Părteştii de Jos, conducea un autoturism Mercedes, deplasându-se pe direcţia Gura Humorului – Suceava. Ajuns în apropiere de han, acesta a virat la stânga, pentru a intra în incinta acestuia, moment în care a fost lovit extrem de violent de un autoturism Opel, condus regulamentar din sens opus de Costin Gălbenuş, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. 

Maşina Mercedes a fost lovită în partea dreaptă, loc în care se afla Gheorghe Buburuzac, în vârstă de 45 de ani, din Cacica. Impactul extrem de violent nu i-a dat nici o şansă de supravieţuire acestuia, bărbatul murind strivit de fiarele contorsionate ale maşinii. Mihai Todosi, şoferul Mercedesului, a scăpat cu viaţă, fiind preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Suceava. De asemenea, din cealaltă maşină, un pasager care acuza leziuni a fost şi el dus la spital. Din fericire, ambii au fost diagnosticaţi cu leziuni uşoare, care nu le pun viaţa în pericol.

În privinţa cauzei accidentului, lucrurile sunt cât se poate de clare. Şoferul maşinii Mercedes nu a acordat prioritate în trafic, la efectuarea virajului la stânga. Din ancheta poliţiei mai rezultă că acesta a observat maşina care venea din sens opus, însă a apreciat că are timp să treacă prin faţa acesteia. Din păcate, şoferul autoturismului Opel venea cu viteză, astfel că impactul a fost extrem de violent (ambele maşini s-au răsucit) consecinţele mai grave fiind pentru maşina Mercedes, deoarece a fost lovită din lateral.

În zonă s-au mai produs, în trecut, numeroase accidente grave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort şi doi răniţi, după un accident în faţa Hanului Ilişeşti.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Un mort şi doi răniţi, după un accident în faţa Hanului Ilişeşti3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei