Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2010 - Anul XV, nr. 159 (4450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Omul „legii”

Poliţist comunitar, prins în timp ce făcea transport ilegal de persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr tot mai mare de piraţi din transportul public de persoane din municipiul Suceava sunt traşi pe dreapta, pe o perioadă de minim şase luni, odată cu confiscarea plăcuţelor de înmatriculare ale autoturismelor cu care au fost prinşi în flagrant.

Numai în ultima lună, în urma controalelor efectuate de inspectorii Primăriei Suceava, împreună cu reprezentanţii Poliţiei Rutiere, iar în unele cazuri şi cu cei ai Autorităţii Rutiere Române, au fost confiscate plăcuţele de înmatriculare a 12 autoturisme, care nu vor mai putea circula timp de şase luni, în acelaşi timp fiind aplicate şi amenzi de 25.000 de lei.

Conform viceprimarului Sucevei Lucian Harşovschi, cea mai mare amendă, de 15.000 lei, a fost dată proprietarului unui microbuz de maxi-taxi, SV 08 MRO, care, deşi era autorizat să facă transport public pe traseul Burdujeni – Lisaura, prelua clienţi pe un alt traseu şi în afara orelor sale de funcţionare.

Alte 10 amenzi, de 1.000 de lei, au fost date proprietarilor unor autoturisme cu care erau efectuate transporturi ilegale de persoane, în special de la ieşirile din municipiu înspre alte localităţi.

Odată cu cele zece amenzi şi două avertismente date celor care practicau pirateria în transportul public, au fost ridicate şi plăcuţele de înmatriculare ale autoturismelor SV 08 CRY – VW Golf, 09 RTV – VW Passat, BH5767BM  – VW Passat, SV 09TOA – VW Golf, SV 08 MRO, SV 71 SYM – Dacia Logan, SV 08 YTI – Ford Focus, SV 38 SOR – Audi A4, SV 08DXI – Dacia Logan, SV 07 APB – Ford Galaxy, SV 06 VYB – Opel, SV 02 WIV – VW Transporter.

Confiscarea plăcuţelor de înmatriculare ale maşinii cu care se face transport ilegal de persoane, pentru o perioadă de şase luni, a devenit posibilă dată cu apariţia OUG nr. 34 din 12 aprilie 2010.

Cel mai grav caz depistat în timpul controalelor efectuate de Primăria Suceava este cel al unui poliţist comunitar dintr-o localitate limitrofă Sucevei, care, după orele de serviciu, îşi suplimenta veniturile făcând transport ilegal de persoane.

De asemeni, doi dintre piraţii din transportul public sunt cadre militare în rezervă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist comunitar, prins în timp ce făcea transport ilegal de persoane.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Poliţist comunitar, prins în timp ce făcea transport ilegal de persoane5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   G H trimis de
( 9 iul 2010, 12:18:57
De Gura Humorului a auzit cineva? Aloooooo, Gura Humorului !!!!!!! In Gura Humorului nu face nimeni controale???? In fata Policlinicii sunt vreo 30 de pirati care fac curse la Suceava, in parcarea Catedralei mai sunt vreo 30 de rapitori care circula la Stulpicani, Ostra, Negrileasa, etc. Langa podul peste paraul Humor mai sunt vreo 10 care transporta persoane ilegal spre Frasin. Chiar nimeni nu i vede????
Oare cu cat cotizeaza de nu i baga nimeni in seama??????
2.   Tare... trimis de
( 9 iul 2010, 13:17:30
m-ati spart cu articolul asta...politistul comunitar din articol are probabil un salariu in jur de 600 lei...daca-i mai taie si 25% ramane cu 450...cam greu de trait numai din banii astia. Eu stiu ca Harsovschi a facut rost dintr-o data de ca$caval de BMW imediat ce a ajuns viceprimar, dar nu pentru toata lumea cresc banii in copaci si asteapta sa fie culesi...
3.   Tare trimis de
( 9 iul 2010, 16:03:10
nu le mai ajung bani la astia din primarie si daca te duci dupa o foaie astepti 2 sapt sa tio dea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei