Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2010 - Anul XV, nr. 118 (4409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lily Allen, recompensată cu trei premii Ivor Novello

Cântăreaţa Lily Allen a fost recompensată pentru piesele incluse pe cel mai recent album al său, "It's Not Me, It's You", cu trei distincţii, la cea de-a 55-a gală a premiilor Ivor Novello, care a avut loc joi seară, la Londra, informează Reuters.

Premiile Ivor Novello, unele dintre cele mai prestigioase distincţii ale industriei muzicale britanice, recompensează compozitorii şi cântăreţii britanici.

Astfel, Lily Allen a primit premiul pentru cel mai bun cântec - din punct de vedere al melodiei şi al versurilor - şi premiul pentru cea mai cântată piesă, pentru hitul "The Fear". Totodată, Lily Allen şi compozitorul Greg Kurstin au împărţit premiul decernat compozitorului anului, pentru colaborarea reuşită de pe albumul lui Allen, care combină stilul light pop cu versuri incisive inspirate din viaţa de zi cu zi.

Cea de-a 55-a gală anuală a premiilor Ivor Novello, care premiază artiştii britanici mai degrabă pentru calitatea compoziţiilor lor decât pentru succesul lor comercial, a premiat şi câţiva artişti mai puţin cunoscuţi.

Compozitoarea Bat For Lashes, pe numele ei real Natasha Khan, a primit premiul pentru cel mai bun cântec contemporan - "Daniel" -, întrecând piese mult mai populare ale unor artişti cunoscuţi, precum La Roux şi Dizzie Rascal.

Simon LeBon, solistul trupei Duran Duran, i-a oferit tânărului cântăreţ scoţian Paolo Nutini premiul pentru cel mai bun album - "Sunny Side Up".

Johnny Marr, fostul chitarist al trupei The Smiths, a fost recompensat cu premiul Ivors Inspiration, iar producătorul muzical Trevor Horn a primit un premiu pentru contribuţia extraordinară adusă la dezvoltarea muzicii britanice.

Noel Gallagher, compozitorul şi chitaristul fostei trupe Oasis, a fost prezent la această gală pentru a înmâna muzicianului Paul Weller un premiu special Ivor Novello pentru întreaga carieră. Premiul special internaţional a fost decernat cântăreţului Neil Sedaka.

La categoria cea mai bună coloană sonoră originală dintr-un joc video, film şi televiziune s-a impus muzica din filmului "Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor".

Premiile şi-au primit numele de la actorul, compozitorul şi cântăreţul galez Ivor Novello, care a fost unul dintre cei mai mari artişti britanici ai începutului din secolul al XX-lea. Jurizarea este asigurată de compozitori, care şi decernează premiile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lily Allen, recompensată cu trei premii Ivor Novello.
 Vizualizări articol: 353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lily Allen, recompensată cu trei premii Ivor Novello0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei