Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Russell Crowe, omagiat de Poşta din Australia printr-o emisiune specială de timbre

Russell Crowe, premiat cu Oscar în 2001 pentru rolul din "Gladiatorul", va fi omagiat de Poşta din Australia printr-o emisiune specială de timbre, în care actorul australian apare în postura lui Robin Hood, urmând să apară în curând în acest rol pe marele ecran, potrivit bbc.co.uk.

Unul dintre timbre îl prezintă pe Russell Crowe plimbându-se prin pădurea Sherwood, iar cel de-al doilea îl prezintă în timp ce se pregăteşte să tragă cu arcul.

Filmul "Robin Hood", în regia lui Ridley Scott şi avându-i în rolurile principale pe Russell Crowe şi Cate Blanchett, va deschide ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes, pe 12 mai.

Purtătorul de cuvânt al Poştei australiene a declarat că această serie de timbre omagiază "talentul lui Russell Crowe şi contribuţia adusă de acesta industriei cinematografice". Russell Crowe, în vârstă de 46 de ani, s-a născut în Noua Zeelandă, dar a devenit cetăţean australian în 2006.

Actorul a primit, la mijlocul lunii aprilie, o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles.

După ce a jucat în serialele de televiziune australiene "Neighbours" şi "Living with the Law", Russell Crowe a debutat în cinematografie, cu rolul din lungmetrajul "Blood Oath", o dramă din 1990 despre procesul intentat autorilor unor crime de război într-un lagăr japonez.

Cariera lui Russell Crowe a urmat apoi o curbă ascendentă, actorul australian fiind distribuit în pelicule devenite între timp celebre, precum "Confruntarea/ Romper Stomper", "Mai iute ca moartea/ The Quick and The Dead", "Informatorul/ The Insider", "Semn de viaţă/ Proof of Life", "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind", "LA Confidential", "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" şi "Jocuri la nivel înalt/ State of Play".

Pe lângă Oscarul câştigat în 2001 pentru rolul din "Gladiatorul", Russell Crowe a primit alte două nominalizări la premiile Academiei de film americane pentru rolurile din "Informatorul/ The Insider" (2000) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2002).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Russell Crowe, omagiat de Poşta din Australia printr-o emisiune specială de timbre.
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Russell Crowe, omagiat de Poşta din Australia printr-o emisiune specială de timbre0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei