Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robbie Williams pregăteşte un contract prenupţial pentru logodnica sa

Cântăreţul britanic Robbie Williams le-a cerut avocaţilor săi să redacteze un contract prenupţial, care stipulează felul în care sunt împărţite bunurile unui cuplu după divorţ, în cazul în care posibila sa căsătorie cu actriţa Ayda Field se va destrăma, informează femalefirst.co.uk.

"Sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, dar sunt foarte realişti în ceea ce priveşte presiunea la care sunt supuse mariajele dintre celebrităţi. Părinţii amândurora sunt divorţaţi şi ei nu doresc să rişte timp, bani şi dureri de cap, iar din acest motiv consideră că un contract prenupţial este vital", a declarat o sursă.

Potrivit presei britanice, cântăreţul în vârstă de 36 de ani îşi doreşte foarte mult să se căsătorească cu iubita sa, Ayda, în vârstă de 30 de ani, în cadrul unei ceremonii private, la sfârşitul acestui an.

"Ei nu îşi doresc o nuntă mare, ci o ceremonie privată. Doar câţiva prieteni apropiaţi ştiu când şi unde va avea loc", a adăugat aceeaşi sursă pentru Daily Star.

După ce a părăsit trupa Take That în 1995, Robbie Williams a avut succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Penultimul album solo al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", primul său material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe 9 noiembrie 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robbie Williams pregăteşte un contract prenupţial pentru logodnica sa.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robbie Williams pregăteşte un contract prenupţial pentru logodnica sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei