Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 mai 2010 - Anul XV, nr. 105 (4396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Siropul de arţar, lămâia şi ardeiul iute de Cayenne - secretele frumuseţii lui Naomi Campbell

Top modelul britanic Naomi Campbell a declarat că siropul de arţar, sucul de lămâie şi ardeiul iute de Cayenne sunt ingredientele "secrete" care o ajută să aibă o siluetă de invidiat, informează dailymail.co.uk.

În trecut, Naomi Campbell a susţinut că îşi menţine silueta şi frumuseţea chipului fumând, consumând ocazional alcool şi refuzând să urmeze vreo dietă.

La 11 ani după aceste declaraţii, însă, temperamentalul model britanic a mărturisit că "munceşte din greu" pentru a-şi menţine frumuseţea.

Naomi Campbell, care va împlini 40 de ani la sfârşitul lunii mai, a recunoscut că urmează o dietă de detoxifiere, bazată pe un cocteil special, ale cărui ingrediente sunt siropul de arţar, sucul de lămâie, ardeiul iute de Cayenne şi apă.

"Încerc să urmez această dietă de trei ori pe an. Cea mai lungă perioadă a fost de 18 zile. E bine să îţi detoxifiezi organismul din când în când", a declarat modelul britanic.

Aceste mărturisiri, făcute în timpul emisiunii "The Oprah Winfrey Show", sunt foarte departe de ceea ce susţinea Naomi Campbell în 1999. Atunci, într-un interviu acordat revistei Playboy, modelul britanic declara: "Nu ţin niciodată regim. Fumez. Consum alcool din când în când. Nu merg niciodată la sală".

Criticii acestei diete, care constă într-un consum zilnic mai mic de 600 de calorii, spun că este dăunătoare pentru sănătate. Naomi Campbell a mărturisit în interviul acordat realizatoarei americane de televiziune Oprah Winfrey că "pasiunea" ei pentru această dietă este sprijinită de partenerul ei de viaţă, magnatul rus Vladimir Doronin.

Naomi Campbell nu este singurul star care a lăudat efectele benefice ale acestei diete. Cântăreaţa americană Beyonce, în vârstă de 28 de ani, a reuşit să slăbească 10 kilograme în două săptămâni, urmând această dietă, pentru rolul din musicalul "Dreamgirls".

La rândul ei, actriţa britanică Gwyneth Paltrow, în vârstă de 37 de ani, a scris pe blogul ei: "Nu este ceva pe care ai putea să îl caracterizezi ca fiind «drăguţ». Şi nici «uşor». Cu toate acestea, a dat rezultate".

Dieta pe bază de sirop de arţar este considerată una dintre cele mai extreme şi mai periculoase din lume. Fanii dietei, ce constă în consumarea exclusiv a unor lichide timp de câteva zile, susţin că această combinaţie de sirop de arţar şi de ardei iute de Cayenne accelerează metabolismul. Însă cele 600 de calorii permise - o treime din doza zilnică recomandată pentru o femeie - semnifică şi un aport energetic scăzut. Acest sirop este aproape complet lipsit de proteine, fibre, vitamine şi minerale, aceste elemente fiind considerate esenţiale pentru sănătatea corpului şi a minţii.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Născută la Londra, Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming. Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, când studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La puţin timp după aceasta, ea s-a hotărât să îşi încerce norocul ca model, dând o probă la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi în ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Siropul de arţar, lămâia şi ardeiul iute de Cayenne - secretele frumuseţii lui Naomi Campbell.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siropul de arţar, lămâia şi ardeiul iute de Cayenne - secretele frumuseţii lui Naomi Campbell0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei