Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tatăl lui Michael Jackson vrea pensie lunară de 15.000 de dolari din averea acestuia

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, le-a cerut administratorilor averii fiului său, decedat pe 25 iunie, să îi plătească o pensie alimentară lunară de aproximativ 15.000 de dolari, potrivit unor documente judiciare oficiale, informează AFP.
Potrivit cererii oficiale depusă, vineri, la tribunalul din Los Angeles, Joe Jackson a solicitat administratorilor averii fiului său să îi plătească o pensie lunară de 15.000 de dolari, argumentând că soţia lui, Katherine, care a obţinut tutela celor trei copii ai megastarului, primeşte deja, la rândul ei, o pensie lunară de 86.000 de dolari.
Joe Jackson, în vârstă de 81 de ani, bolnav de diabet şi care a suferit o criză cardiacă în 1998, a mărturisit că trăieşte dintr-o pensie de 1.700 de dolari, primită lunar de la serviciile sociale din Statele Unite.
Din cei 15.000 de dolari pe care îi solicită, Joe Jackson vrea să plătească 1.500 de dolari pentru chirie, 2.500 de dolari pentru alimente şi 5.000 de dolari pentru plata biletelor de avion şi a camerelor de hotel în timpul diverselor călătorii pe care le întreprinde.
Potrivit documentelor prezentate justiţiei americane, patriarhul familiei Jackson a subliniat faptul că fiul său, Michael Jackson, îl susţinea financiar şi că, în prezent, nu mai are nicio altă sursă de venituri.
Howard Weitzman, unul dintre avocaţii lui John Branca şi John McClain, cei doi administratori ai averii starului dispărut, a declarat că aceştia erau la curent cu cererea formulată de Joe Jackson.
"Această cerere este surprinzătoare. O vom studia însă la fel cum procedăm cu toate celelalte solicitări pecuniare adresate administratorilor averii lui Michael Jackson", a declarat Howard Weitzman.
Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".
Copiii starului, Prince Michael, în vârstă de 12 ani, Paris Michael Katherine, în vârstă de 11 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de şapte ani, sunt principalii beneficiari ai averii cântăreţului, împreună cu mama acestuia, Katherine Jackson, şi câteva fundaţii de caritate.
După moartea tatălui lor, copiii lui Michael Jackson au locuit cu bunica lor, în reşedinţa familiei din nordul oraşului Los Angeles. Ulterior, Katherine Jackson a desemnată oficial tuturele copiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatăl lui Michael Jackson vrea pensie lunară de 15.000 de dolari din averea acestuia.
 Vizualizări articol: 421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatăl lui Michael Jackson vrea pensie lunară de 15.000 de dolari din averea acestuia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei