Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Boboci în criză, la balul Colegiului Alimentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Criza este un subiect intens dezbătut şi mediatizat la ora actuală şi nu trece neobservată nici printre elevi. Criza economică, cea a adolescenţei, sau orice altă criză a fost tema principală a Balului Bobocilor de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.
Bobocii, în criză sau nu, şi-au dat cu toţii întâlnire vineri seara, la Casa de Cultură, pentru a petrece împreună şi pentru a-şi alege cei mai frumoşi reprezentanţi ai generaţiei lor.
11 perechi de boboci au intrat în concursul pentru câştigarea titlului de Miss şi Mister Boboc, iar după o serie de probe, juriul a acordat premiile.
Chiar de la începutul balului, după ce s-au prezentat în câteva cuvinte, concurenţii au fost supuşi unei probe eliminatorii. A fost o probă de dans, pe o melodie de-a lui Michael Jackson, care, deşi a trebuit să fie eliminatorie, nu a fost aşa, şi toţi concurenţii au rămas mai departe în competiţie.

 

Pantomimă - slujbe de criză

După proba de dans, concurenţii au trecut printr-o altă probă, adaptată subiectului balului. Este vorba despre o pantomimă pe care trebuiau să o realizeze, mimând o slujbă de criză. Bobocii au intrat în scenă costumaţi în pescari, măturători, tâmplari sau clovni, acestea fiind de fapt slujbele considerate de ei ca fiind de criză.
Proba de dans, în care concurenţii şi-au etalat şi ţinutele de seară, a fost una reuşită. Cele 11 perechi de concurenţi au intrat în scenă şi au încântat publicul cu paşii de vals, latino şi cha-cha.
Toţi concurenţii s-au descurcat foarte bine, au demonstrat că ştiu să facă faţă pe timp de criză, că ştiu să danseze şi să se distreze.
Juriul a deliberat şi i-a premiat pe cei mai buni şi cei mai frumoşi dintre frumoşii concursului.
Ca la fiecare bal de până acum, portalul TuşiRomania a premiat doi boboci. Aceştia, alături de premianţii de la celelalte licee, vor participa la o finală a balurilor bobocilor, unde în competiţia pentru decernarea titlului de Miss şi Mister vor intra toţi bobocii premiaţi de TuşiRomania.
Astfel, Alexandra Reguş şi Alexandru Mihac au fost premiaţi de Ionuţ Bejenariu, reprezentantul portalului TuşiRomania.
Claudia Toma a obţinut premiul special din partea Chagall Arena.
Mister Dance a fost desemnat Marian Popescu, iar titlul Miss Dance a fost acordat elevei Loredana Sofian.
Pe locul trei în concurs s-au clasat elevii Marius Laza şi Mihaela Ungureanu, iar pe locul al doilea, Ştefan Bulaliu şi Claudia Toma.

 

Miss şi Mister 2009

Claudia Toma a mai obţinut şi titlul de Miss Popularitate, premiu acordat şi lui Ionuţ Pascar.
Locul I în competiţie şi titlul de Miss şi Mister Boboc a revenit elevilor Alexandra Pauliuc şi Petru Ungureanu.
Din spectacol nu au lipsit nici momentele artistice şi umoristice realizate de către elevii Colegiului de Industrie Alimentară.
Trupa de dans de la Palatul Copiilor a fost din nou pe scenă şi aplaudată de publicul impresionat de frumuseţea dansului.
Un moment deosebit al spectacolului a fost prezentarea unei colecţii vestimentare personale creată de Miss Boboc 2007 a liceului, Bianca Lecu. Colecţia a avut ca temă cele patru anotimpuri.
Pantomime, muzică populară, balet, dans de stradă cu trupa Strong Sensation, dans de cabaret, toate au fost prezentate în cadrul balului şi au avut succes impresionant la public.
Seara s-a încheiat cu intrarea în scenă a trupei „Play and Win”, care a creat delir printre spectatori. Nimeni nu a mai stat pe scaun, la locul lui, şi cu mâinile ridicate, liceenii au cântat alături de membrii formaţiei.
Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară s-au dovedit a fi fani adevăraţi ai trupei „Play and Win” şi nu a fost piesă pe care aceştia să o interpreteze şi să nu fie cunoscută şi de către public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boboci în criză, la balul Colegiului Alimentar.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 11.58/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 11.6 din 12 voturi
Boboci în criză, la balul Colegiului Alimentar11.6512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
( 9 nov 2009, 14:05:45
In poza "Actorii balului" se pot observa niste cocalari!rolling on the floor
2.   . trimis de
( 9 nov 2009, 15:37:36
Oare cocalarii aia au moralul la pamant? Cel putin eu nu stiu cum m-as simti sa ma vada imbracat in femeie un oras intreg...sad
3.   Nu ai cu cine... trimis de
( 9 nov 2009, 17:58:06
COCALARI cu C mare

4.   Penibil trimis de
( 9 nov 2009, 18:29:02
Nota 4 din 10.
5.   Commenturi inutile... trimis de
(10 nov 2009, 11:03:14
fratilor tinetiva parerile pentru voi...pana acum balul de la i3 a fost cel mai reusit...

cel din stanga e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei... asa ca aveti grija ce ziceti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei