Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Vă place Bursucul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dan Petrescu are doar parţial dreptate când acuză liga pentru programarea meciului de campionat sâmbătă, după ce Unirea jucase miercuri în Liga Campionilor. Dacă privim în grădina altora, observăm că încă cinci echipe de pe continent se află în aceeaşi situaţie. Chiar adversarii lor de miercuri, scoţienii de la Glasgow Rangers, au jucat sâmbătă în competiţia internă. Alte patru au făcut acelaşi lucru: Arsenal, Barcelona, Olympiacos, Stuttgart. Ca fapt divers, niciuna n-a pierdut! Dinspre partea Bursucului lucrurile nu se pot vedea cu ochi imparţiali. Dar faptul că partida fusese iniţial prevăzută pentru azi, pentru a fi apoi devansată cu două zile, nu are cum pica bine niciunui tehnician, care îşi făcuse, firesc, un anumit grafic de pregătire. Dar dacă tot a contestat vehement decizia ligii, promiţând solemn, pe un ton categoric, că “antrenorul Dan Petrescu” (citat din exprimarea sa la persoana a treia) nu se va prezenta la meci în semn de protest, atunci trebuia să păstreze greutatea vorbelor cu fapta! Oricum era suspendat, iar telefonul se putea folosi de oriunde. Ar fi dat un semnal clar că echipa campioană trebuie respectată, ba chiar trebuie înţeleasă, că nu degeaba adună din ce în ce mai multe puncte şi spectatori în Liga Campionilor. Au primit apă la moară cei care spun că Petrescu este o persoană impulsivă, cu filtrul raţiunii foarte permisiv în primul moment. Fiindcă aici oamenii se despart, unii apreciind sinceritatea, alţii declarându-se oripilaţi de manifestările sale. Săptămâna trecută am citit două editoriale cu subiectul Petrescu, la extreme opuse: Grigore Cartianu – laudativ, Radu Banciu – depreciativ. Ca să fie şi mai limpede, intens laudativ, intens depreciativ. Interesant, comentariile cititorilor s-au împărţit fifty-fifty. Fiecare judecă după firea sa, democraţie autentică. Performanţă-performanţă, dar până unde merge preţul?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vă place Bursucul?.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Vă place Bursucul?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei