Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Solicitare

PD-L reclamă la BEJ şi BEC observatorii promişi de PSD la alegerile prezidenţiale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni apreciază anunţul făcut de PSD Suceava, la sfârşitul săptămânii trecute, referitor la prezenţa a 700 de observatori pe raza judeţului în ziua alegerilor, ca fiind „de o gravitate extremă” şi ca un indiciu sigur că PSD încearcă să influenţeze rezultatul scrutinului prezidenţial.
Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că observatorii pregătiţi de PSD şi acreditaţi de ONG-uri arată „o organizare pe faţă a modului în care dirijezi şi fraudezi alegerile”.
„Domnul Gavril Mîrza spune ce se întâmplă în PSD la nivel naţional, adică acreditarea de către ONG-uri a unor oameni care vor fi coordonaţi de vicepreşedinţi PSD. Aşa cum aceste patru organizaţii s-au sesizat, acuzând PD-L de pre-fraudare, trebuie să se autosesizeze şi la această declaraţie, similară cu ale altor lideri PSD din alte judeţe”, a arătat Onofrei.
Acesta a precizat că PD-L va sesiza oricum Birourile Electorale Judeţene, Biroul Electoral Central, Autoritatea Electorală Permanentă şi observatorii OSCE, solicitaţi de partidele din opoziţie.
„Asta este organizarea pe faţă a unui fapt care, dacă nu-i furt, este influenţarea pe faţă a alegrilor, un atentat direct la democraţia pe care îl acuză ei pe Traian Băsescu că ar încerca să o suprime. Este extrem de grav, pentru că fenomenul este la nivel naţional”, a declarat senatorul PD-L, care solicită şi ONG-urilor care vor avea observatori la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie şi 6 decembrie să verifice cu atenţie persoanele pe care le acreditează.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L reclamă la BEJ şi BEC observatorii promişi de PSD la alegerile prezidenţiale.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PD-L reclamă la BEJ şi BEC observatorii promişi de PSD la alegerile prezidenţiale3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum revine Iliescu la putere trimis de
( 9 nov 2009, 11:41:19
In ce hal am ajuns. PSD fraudeaza alegerile pe fata si nimeni nu face nimic in privinta asta. Domnilor de la BEJ si BEC sunteti chiar asa de chiori sau si pe voi au reusit sa va cumpere criminalii?
1.1  RE: Cum revine Iliescu la putere trimis de
( 9 nov 2009, 13:29:21
In ce hal am ajuns, corect. Aruncam sute de mii de euro pe niste rahaturi de afise electorale si aracet, si ne plangem ca nu avem manuale. Rahat de tara. Mi-e rusine ca sunt sucevean, ca sunt roman.
1.2  RE: Cum revine Iliescu la putere trimis de
( 9 nov 2009, 15:02:32
pe cine credeti ca mai prostiti? slugilor pd-l-iste!!! mai bine v-ati baga limbile inapoi la locul lor, in fundul lui flutur!!!
2.   Rosu, portocaliu, bej... trimis de
( 9 nov 2009, 11:49:28
este clar ca manevrele se fac la acest nivel, nu de bietii votanti, pentru care se duc campanii de educare si amenintari penale in cazul in care sunt cumparati. indiferent de situatie, acesti golani, ca nu pot sa ma mai abtin, ne scot pe noi in fata, iar indiferent de actiunile noastre tot noi suntem de vina, pentru respectul, bunul simt si responsabilitatea noastra.. va rog.. nu ma mai murdariti si spuneti-ne franc in fata daca mai aveti nevoie de noi sau va lasam in pace .. putem gasi o alta insula..
3.   Corectitudine! trimis de
( 9 nov 2009, 20:23:46
Dupa coalitia semnata de toate partidele impotriva _PD-L-ului,si a modului de desfasurare a campaniei in cursa prezidentiala,dupa atatea atacuri,sa se ia masuri si acum cand PSD-ul manipuleaza ONG-urile,care ar trebui sa fie impartiale,neutre!
4.   Slavitil pe dl flutur trimis de
( 9 nov 2009, 20:57:27
ati uitat domnilor de episodul preutesti de la alegerile trecute,200 de voturi bagate in urna si paturite la un loc iar in liste lipsa 200 de semnaturi unde presedinte este contabilul primariei pdl preutesti,ati uitat repede si hai la lupta cea mare suntem in comisii sa furam ,noi pdlisti spun acest lucru fiindca mii rusine am fost in acea comisie cand s-au facut aceste lucri de colegii mei pdl
5.   Desi unii sunt infocati... trimis de
( 9 nov 2009, 21:37:37
Desi unii comentatori sunt infocati, poate chiar prea infocati, nu vad in ce consta frauda sau incercarea de frauda atat timp cat vor fi mai multi oameni care sa supravegheze desfasurarea votului! N-ar fi rau sa poata fi permis accesul observatorilor inclusiv la numararea voturilor si centralizarea lor, fiindca, de regula, fraudele se desavarsesc dupa inchiderea urnelor. Cum se face ca la alegerile europarlamentare, tragerile la sorti pentru presedintii sectiilor de votare din localitati cu primari de alte culori s-au facut numai cu cei inscrisi pe listele trimise de un anumit partid, nefiind luate in considerare listele trimise de autoritatile locale???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei