Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Statistică

A crescut numărul reclamaţiilor sucevenilor la adresa funcţionarilor din administraţia locală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de funcţionarii publici din administraţia locală. Aşa reiese dintr-o statistică a Prefecturii Suceava cu privire la petiţiile adresate instituţiei de către cetăţeni. Astfel, dacă în perioada ianuarie-octombrie 2008, din totalul petiţiilor, reclamaţiile la adresa funcţionarilor din primării reprezentau 3,8%, în perioada similară a acestui an, procentul a crescut, ajungând la circa 6%. Ponderea de 59,96% o reprezintă petiţiile prin care se solicită refacerea proprietăţilor agricole şi forestiere, care au crescut şi ele cu 3% faţă de anul 2008.
Statistica arată că în primele zece luni ale acestui an, la Prefectura Suceava au fost depuse 1506 petiţii, cu 120 mai puţine faţă de perioada similară a anului trecut, reprezentând un procent de 7,4%.
Un număr de 309 petiţii au fost adresate unor instituţii centrale, dar au fost redirecţionate spre soluţionare Prefecturii Suceava.
Din totalul de 1506, petiţii 86 au fost clasate, motivat de faptul că petenţii au revenit cu o problemă la care primiseră deja răspuns sau petiţiile erau anonime.

 

Un sucevean a cerut Prefecturii să-i aducă acasă fosta nevastă, plecată la muncă în străinătate

Prefectura a înregistrat şi solicitări mai ciudate. Spre exemplu, un sucevean a cerut instituţiei să-i aducă acasă fosta nevastă, plecată la muncă în străinătate, pe motiv ca aceasta, în calitate de mamă, să aibă grijă de copiii minori care îi fuseseră încredinţaţi lui. Un alt sucevean solicită aprobare pentru producerea de ţuică, arătând avantajele produsului în viaţa consumatorului, iar un altul prezintă influenţa nefastă a plăcilor tectonice asupra condiţiei umane, solicitând luarea de măsuri pentru înlăturarea acestora. Mai trebuie spus că până în prezent, la Prefectură au venit în audienţă 1.202 persoane, faţă de 1.729, în perioada similară a anului trecut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A crescut numărul reclamaţiilor sucevenilor la adresa funcţionarilor din administraţia locală.
 Vizualizări articol: 2379 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A crescut numărul reclamaţiilor sucevenilor la adresa funcţionarilor din administraţia locală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostovani numiti politic trimis de
( 9 nov 2009, 15:05:58
niste proaste "simpatizante" pd-l, promovate pe talentul la blowjob, taranci de-a lui lungu si flutur care habar n-au sa-si scrie numele!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei