Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Steven Tyler ar putea să părăsească trupa Aerosmith

Steven Tyler ar putea să părăsească grupul american rock Aerosmith, colegii săi de trupă analizând serios posibilitatea de a lua "o pauză mai lungă" sau de a-şi căuta un nou solist, informează guardian.co.uk.
Informaţia potrivit căreia trupa Aerosmith ar putea să renunţe la solistul Steven Tyler a devenit tot des vehiculată în presa americană, alimentând zvonurile despre o iminentă despărţire a acestui grup rock american de vocalistul său principal. "Obosiţi" de faptul că Steven Tyler se concentrează doar pe cariera solo şi pe promovarea unui brand personal, denumit "Brand Tyler", ceilalţi membri ai trupei au declarat că nu le rămâne nimic altceva de făcut decât să aleagă între "o pauză lungă" sau să caute un nou solist.
La mai puţin de un an de cea de-a 40-a aniversare de la înfiinţarea grupului, lucrurile păreau să intre pe un făgaş favorabil pentru veteranii rockeri de la Aerosmith. După ce s-a accidentat în timpul unui concert susţinut în luna august, Steven Tyler a revenit pe scenă la sfârşitul lui octombrie, cu ocazia a două concerte impresionante pe care trupa americană le-a susţinut în Hawaii şi la Abu Dhabi.
Cu toate că Joe Perry, chitaristul principal al trupei, a descris concertul din Abu Dhabi drept "unul dintre cele mai bune concerte ale anului", solistul Steven Tyler a mărturisit la puţin timp după acest concert, într-un interviu acordat revistei Classic Rock: "Nu ştiu ce voi face de acum înainte, însă va fi cu siguranţă ceva făcut de Steven Tyler, voi lucra la un brand propriu - Brand Tyler".
Potrivit revistei Classic Rock, ceilalţi membri ai grupului Aerosmith intenţionează să se întâlnească în curând, fără Steven Tyler, pentru a discuta "fie despre posibilitatea anunţării unei pauze îndelungate, fie despre continuarea activităţii trupei însă alături de un nou solist vocal".
"Va depinde în mare măsură de solistul pe care îl vom găsi şi dacă acesta va dori să facă acest lucru", a declarat chitaristul Brad Whitford. "Va avea de călcat pe nişte urme foarte mari. Nimeni nu poate să îl înlocuiască sau să îl imite pe Steven Tyler. El e un tip unic. Însă, dacă cineva va dori să o facă şi dacă «chimia» dintre noi este bună, de ce nu?", a adăugat Brad Whitford.
Cu ocazia concertului din Abu Dhabi, vestiarul lui Steven Tyler s-a aflat la o distanţă apreciabilă faţă de cel al restului trupei, iar colegii săi nu au putut să îl vadă înainte de momentul în care el a urcat pe scenă pentru primul cântec.
"Tot ce ştiu este că Steven trebuie să îşi recapete controlul asupra prestaţiei sale pe scenă. Nici eu şi nici el nu am mai compus cântece împreună de peste 10 ani, aşa că au avut loc multe schimbări în tot ceea ce înseamnă Aerosmith", a declarat Joe Perry.
"Steven va pleca, din câte pot să spun. Nu ştiu mai multe lucruri despre asta decât voi (presa americană - n.r.) în acest moment. Abia am coborât din avion acum două nopţi. Am citit pe net că Steven a spus că va părăsi trupa. Nu ştiu pentru cât timp o va face şi nici dacă va fi pentru totdeauna", a adăugat chitaristul principal al trupei.
Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steven Tyler ar putea să părăsească trupa Aerosmith .
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steven Tyler ar putea să părăsească trupa Aerosmith0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei