Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cumplit

Un teribil accident de circulaţie a destrămat un cuplu de tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri în vârstă de 19 ani care urmau să se căsătorească anul viitor au fost implicaţi, vineri seară, într-un grav accident rutier în urma căruia băiatul a decedat. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19.00, pe DN 2, în apropiere de comuna Pătrăuţi.
Luana Golimbiovici şi Victor Semeniuc, ambii cu domiciliul în municipiul Rădăuţi, se îndreptau vineri seară spre casă, cu un autoturism BMW. La volan se afla tânăra de 19 ani, în timp ce iubitul ei ocupa locul din dreapta faţă.

 

A scăpat maşina de sub control după ce a evitat un câine

Din declaraţiile şoferiţei rezultă că un câine tocmai fusese lovit de o maşină pe sensul de mers şi agoniza pe carosabil. În momentul în care l-a văzut în faţa sa, tânăra a tras de volan spre stânga, pentru a-l evita, moment în care a scăpat maşina BMW de sub control. Autoturismul a revenit pe sensul său de mers, ieşind în decor, unde a lovit un ciot de copac şi s-a răsturnat. După primul impact, Victor Semeniuc a fost proiectat în geamul din dreapta spate, unde a rămas suspendat, fiind strivit sub greutatea maşinii, în momentul în care aceasta s-a răsturnat.
Deşi a fost preluat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, tânărul de 19 ani nu a mai putut fi salvat, toracele său fiind strivit în momentul în care maşina s-a răsturnat. Tânăra de la volan a scăpat fără leziuni, ieşind din maşină pe picioarele ei.
Poliţiştii de la Biroul pentru Siguranţa Circulaţiei Rutiere în Mediul Urban, care au efectuat cercetări la faţa locului, au stabilit că şoferiţa a provocat accidentul pe fondul vitezei şi din cauza manevrei bruşte de evitare a obstacolului de pe carosabil.

 

Centura de siguranţă, factor decisiv în acest accident

Un fapt care ar trebui să dea de gândit tuturor participanţilor la trafic este legat de portul centurii de siguranţă. Tânăra de 19 ani de la volan a scăpat fără leziuni pentru că purta centura de siguranţă, poliţiştii subliniind că acest fapt a fost decisiv în salvarea vieţii. Din păcate, iubitul fetei nu avea centura pusă.
Conducătoarea auto a fost verificată cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un teribil accident de circulaţie a destrămat un cuplu de tineri .
 Vizualizări articol: 12185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.91/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 22 voturi
Un teribil accident de circulaţie a destrămat un cuplu de tineri4.9522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt ionescumarin trimis de
( 9 nov 2009, 13:04:13
Copacii sunt pt a te ghida atunci cand conduci, pt ca la noi drumul nu este f bine delimitat si o poti lua pe aratura se confunda drumul cu aratura, iar iarna in loc sa ajungi in sv, sa nu ajungi la hololo lulu, sa poti delimita drumul care oricum nu va fii dezapezit de primarie astfel vei stii ca drumul e printre copaci, pacat ca unii uita sa lase pedala de acceleratie mai moale,a tunci cand vom avea drumuri vom stii ca suntem in europa pana atunci................. Dumnezeu cu mila.
1.1  RE: Pt ionescumarin trimis de
( 9 nov 2009, 13:36:56
Nu prea ti-o placut la scoala tie...
1.2  RE: Pt ionescumarin trimis de
( 9 nov 2009, 19:05:15
bre, andrei, daca nu stii, taci din gura. copacii au fost plantati ca urmare a fricii manifestate de ceausescu la ideea ca ar putea ateriza avioane ale unor inamici. in zonele mai civilizate din romania deja se taie pentru a mai reduce din numarul accidentelor grave.
2.   Ce as fi facut eu ... trimis de
( 9 nov 2009, 13:22:28
Cand am dat pentru permisul de conducere, eu am invatat ca in asemenea situatii este mai bine sa lovesti cainele in plin decat sa incerci sa-l eviti si sa pierzi controlul masinii. Daca tanara care era la volan ar fi procedat corect sau tanarul ar fi purtat centura de siguranta, nu s-ar fi intamplat tragedia asta.
2.1  RE: Ce as fi facut eu ... trimis de
( 9 nov 2009, 14:01:45
Iti spun eu, ca din instinct ai fi tras de volan ca sa eviti cainele. Singurul lucru de condamnat este faptul ca nu purta centura. Eu,dupa un impact relativ minor in care purtam centura (thank God), mi-am dat seama de importanta acesteia..acuma primul lucru care-l fac cand urc in masina e sa-mi pun centura...dupa cateva zile iti intra in instinct si nici nu-ti mai dai seama cand o pui.
3.   :( trimis de
( 9 nov 2009, 13:35:08
Nu mai vorbiti de ce ati fi facut voi. Si eu am patit-o,dar multumesc lui Dumnezeu am avut taria sa tin volanul drept si sa nu fac vreo miscare brusca. Altii din pacate reactioneaza altfel... E ff periculos drumul spre Suceava, il fac zilnic si mereu vad cel putin cate 5-6 animale moarte pe drum ...coroborat si cu viteza...ee ff periculos.

Pacat de el ca era tanar..si pareau fericiti impreuna.

Dumnezeu sa-l odihneasca!
4.   Asta este viata.. trimis de
( 9 nov 2009, 14:16:58
Noi, cei din jur putem spune multe "daca" dar in momentul acela ramanem fara ratiune. Asa a fost sa fie si nu mai putem face nimic pentru el. Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei si prietenei lui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei