Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Call-center

Bălan susţine că Băsescu are o cotă „foarte importantă” ca intenţie de vot în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a declarat că actualul şef al statului, Traian Băsescu, candidat susţinut de democrat-liberali pentru un nou mandat, are o cotă „foarte importantă” ca intenţie de vot la nivelul judeţului. Bălan a precizat că afirmaţia sa are la bază concluziile unui sondaj realizat prin telefon pe marginea unui chestionar pus la punct de specialişti în sociologie. Potrivit deputatului Bălan, democrat-liberalii suceveni sunt mulţumiţi de modul cum reacţionează oamenii vizavi de candidatura lui Traian Băsescu.
Parlamentarul democrat-liberal a remarcat totodată „disperarea” adversarilor politici, care, în opinia lui, „au realizat că sucevenii îl susţin pe Traian Băsescu”.
„La nivel de Suceava am sondat populaţia pe nişte chestionare folosindu-ne de un call-center sub supravegherea unor sociologi. Vreau să spun că preşedintele Traian Băsescu are o cotă foarte importantă ca şi intenţie de vot la nivel de Suceava. La jumătatea campaniei pot să spun că suntem mulţumiţi de modul cum reacţionează sucevenii vizavi de intenţia de vot. Pe de altă parte, vreau să remarc disperarea adversarilor noştri politici, pentru că şi ei, la fel ca şi noi, au realizat că sucevenii îl susţin pe Traian Băsescu”, a declarat Bălan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan susţine că Băsescu are o cotă „foarte importantă” ca intenţie de vot în judeţ.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bălan susţine că Băsescu are o cotă „foarte importantă” ca intenţie de vot în judeţ3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alianta Anti-Romania cade! trimis de
( 9 nov 2009, 11:36:23
Asa e si din cauza asta o sa vedem o crestere in numarul de minciuni si manipulari din partea PSD si PNL. Sunt disperati saracii si ar zice orice cu speranta ca mai reusesc sa prosteasca un om.
1.1  RE: Alianta Anti-Romania cade! trimis de
( 9 nov 2009, 13:25:24
hai bre, astept sa vina baselu la suceava. Sa vedem aparitia spectaculoasa pe scena a lui Lungu, Flutur, Balan si Basescu. In timp ce voi faceti declaratii de presa, noi stam ca prostii in frig in apartamente fara caldura.

Unde e binele promis cand am iesit din comunism ? ??
1.2  RE: Alianta Anti-Romania cade! trimis de
( 9 nov 2009, 14:57:25
base are 19% la Suceava!! stiu pe cineva care a lucrat la un sondaj comandat de pd-l si mi-a confirmat (geoana 20%, Crin 29%). asa ca mai suge-ti-o pd-l-istilor!!!
1.3  RE: Alianta Anti-Romania cade! trimis de
( 9 nov 2009, 16:54:40
Nici in visele lor cele mai bune n-o sa aiba Geoana 20% si Antonescu 29% in Suceava
2.   Gogo.. nele trimis de
( 9 nov 2009, 12:15:05
de unde stie domnul balan ce cota are basescu, cand toti se lauda cu sondajele care sunt de partea lor. aceste trufii nefondate, sau fondate, nu ajuta deocamdata la nimic. pentru ca lumea, dupa parerea mea, si sper sa fie adevarat, nu cred ca mai musca manipularile astea marunte.. fiti oameni buni mai originali.. va rog.. daca tot incercati sa ne prostiti.. daca nu.. taceti din gura.. stim noi mai bine realitatile decat le veti sti voi vreodata..
2.1  RE: Gogo.. nele trimis de
( 9 nov 2009, 12:19:10
Corect Marcela stim realitatea. Realitatea este ca vom vota cu Basescu, singurul om care vrea reforma in tara, vrea modernizarea Romaniei. Vom scapa de alianta Anti-Romania compusa din PSD si PNL si condusa de Iliescu care nu vrea altceva decat sa-si salveze interesele personale si sa scape de singurul om care poate sa ii impiedice sa fure nestingheriti.
2.2  RE: Gogo.. nele trimis de
( 9 nov 2009, 14:51:36
imi pare rau sucevean21, dar cred ca mi-am facut o impresie despre tine. din pacate, dupa ce am revizuit si am scris intr-un alt articol, sansele ca o dezbatere sa ajunga la modul in care putem ajuta cu ceva se naruie. asta nu pentru ca tu il sustii pe basescu, ci pentru ca esti platit sa o faci, intr-un mod in care pe mine ma face sa nu mai bag in seama astfel de comentarii.. imi irosesc cuvintele pentru niste texte aruncate fara fond si fara concluzii.. toate bune.. eu zic sa reflectezi.. si sa-ti dai seama ca faci parte din natia asta oropsita si ca viitorul, oricat de bine suna pentru tine, sa stii ca e un simplu fluierat..
3.   Am fost chestionata in acest sondaj. trimis de
( 9 nov 2009, 21:16:49
Si eu am fost chestionata telefonic pentru acest sondaj si pot afirma ca este mult prea departe de rigorile unei cercetari sociologice. Intrebarile au fost atat de vag formulate incat raspunsurile pot fi interpretate in orice chip. De exemplu:1) Veti participa la votul pentru Referendum? La un raspuns DA se poate interpreta ca automat esti de acord cu referendumul, desi este posibil ca optiunea la vot sa fie alta; 2) Veti participa la votul pentru alegerea Presedintelui Romaniei? La raspunsul DA se trage automat concluzia ca alegatorul este de acord cu optiunea Traian Basescu, intrucat a raspuns Da si la prima intrebare!!! Alte intrebari n-au mai fost puse! Asta e rigoare stiintifica?
4.   Atentie trimis de
(10 nov 2009, 09:19:47
Daca nu vati prins pana acum pana la alegeri toti sunt mana �n mana, la alegeri toti sunt ca si cainii. Este un spectacol grandios care foloseste mult celor care au neuronul spalat si lejer. Daca nu aveti discernamant stati si dati-va cu parerea ca ala este rau ca celalalt este si mai rau. Mai degraba puneti mana si cititi o carte ca sa va puteti exprima ca lumea. Cum poti sa spui ca base este lumina lumii cand el este seful hotilor, de un an de zile o tara intreaga lucreaza pentru ca pdl-ul sa dea banii inapoi primiti ca sponsorizari de campanie.

Cum poti sa spui ca geoana este cel mai curat atunci cand 9 luni de zile l-a pupat pe basescu �n piata constitutiei.

Pana nu e va schimba clasa politica nu vom avea decat o tara condusa de hoti!

Sunteti niste fraieri pentru ca ii credeti, deschideti-va mintea si ochii, nu fiti stupizi si retardati, asta este interesul lor sa fiti abrutizati.

Credeti-ma si judecati limpede.

Restul este vanare de vant
4.1  RE: Atentie trimis de
(10 nov 2009, 10:52:11
tactica ta de a multiplica comentariul prin copy-paste e de-a dreptul ridicola. Voi PNL-istii sunteti disperati nu gluma

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei