Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2009 - Anul XIV, nr. 263 (4249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Catalogare

Onofrei îi declară pe liberali „unealta PSD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, acuză PNL că este „unealta PSD”, un „Opus Dei” folosit de PSD pentru a readuce în România, după 20 de ani de democraţie, „modelul Ion Iliescu”.
Senatorul democrat-liberal a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că după 1990 în România au existat doar două modele de preşedinţi, modelul Iliescu şi modelul Băsescu, dintre care primul ar fi fost caracterizat de o linişte acoperitoare pentru devalizarea economiei şi al doilea de scandalul libertăţii de exprimare.
„Bune sau rele, astea sunt modelele care sunt impuse la ora asta. Modelul Iliescu era pe linişte, Băsescu este acuzat că face scandal, că are prea multă viaţă în mandatul lui. Aceste modele au adus României două lucruri diferite. În timpul lui Iliescu, în acea linişte clamată de preşedintele Iliescu, în umbra liniştii lui şi a unui preşedinte sărac şi cinstit au fost cele mai mari tunuri economice, cei din Top 300 îmbogăţiţi din ban public în mandatul lui Iliescu şi tot atunci s-au întâmplat cele mai mari atentate la adresa democraţiei şi a libertăţilor personale ale fiecăruia dintre noi”, a afirmat Onofrei.

 

„PNL este folosit de PSD ca un fel de Opus Dei, de pumnul PSD în lupta cu Traian Băsescu”

În ceea ce-l priveşte pe Traian Băsescu, acuzat de tendinţe dictatoriale, Orest Onofrei spune că în timpul mandatului acestuia lumea vorbeşte liber, spune ce vrea şi „îl înjură pe toate posturile de televiziune”. „În timpul liniştii lui Iliescu, oamenii au fost arestaţi pe stradă pentru opiniile lor. Nu cred că memoria colectivă este atât de scurtă”, a declarat senatorul, care a apreciat că acum PSD încearcă să readucă „modelul Iliescu” cu sprijinul PNL.
„PNL este folosit de PSD ca un fel de Opus Dei, de pumnul PSD în lupta cu Traian Băsescu. E şansa noastră, a României, ca pentru prima dată dreapta să guverneze realmente în această ţară pentru că deţine majoritatea în preferinţele electoratului. PNL a preferat şi în 2004 şi în 2008 să fie unealta PSD împotriva PD-L şi a lui Traian Băsescu”, susţine parlamentarul sucevean.
Pentru a arăta spiritul democratic al lui Traian Băsescu, Onofrei a invocat suspendarea preşedintelui şi căderea Guvernului Boc prin moţiune de cenzură şi a explicat că practica în România ultimilor 20 de ani a fost ca ţara să fie condusă de guverne minoritare, deci nu este nimic neobişnuit ca PD-L să-şi impună guvernul, în ciuda opoziţiei majorităţii parlamentare.
„PD-L este acuzat că o minoritate vrea să-şi impună guvern. În general, din ‘90 până acum, România a fost guvernată de minorităţi. PSD a guvernat minoritar, susţinut mai mult sau mai puţin transparent în Parlament, PNL a guvernat minoritar susţinut în Parlament. Dacă în mandatul lui Băsescu s-a întâmplat pentru prima dată ca un guvern şi un preşedinte să fie suspendat, tot pentru prima dată se va întâmpla ca un preşedinte să fie reales”, a concluzionat liderul PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei îi declară pe liberali „unealta PSD”.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Onofrei îi declară pe liberali „unealta PSD”1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Haha trimis de
( 9 nov 2009, 11:14:30
Cum ai reusit Antonescule sa fii cumparat de Iliescu? Rusine sa-ti fie!
1.1  RE: Haha trimis de
( 9 nov 2009, 13:11:44
Nenea Onofrei nu face altceva mai important pentru el in calitate de senator, decat sa dea declaratii prin presa locala. Nu cred ca de asta este trimis la bucuresti, alaturi de alti dobitoci. Nenea onofrei, desi nu te-am ales si nu te voi alege, esti acreditat sa ne prezinti pe noi sucevenii. Daca tu faci declaratii de presa, crede-ma, nu ne faci niciun bine. De ce nu incerci sa fii altfel ?
1.2  RE: Haha trimis de
( 9 nov 2009, 14:42:20
ba sa-mi bag **** in softul vostru prost si in cenzura voastra!!!
1.3  RE: Haha trimis de
( 9 nov 2009, 14:43:50
si el ce e atunci? sc***a lui base? raspuns: DA!
2.   Capete de piatra.. trimis de
( 9 nov 2009, 11:57:06
observ in comentariul asta al tau sucevean21, o atitudine credula la spusele domnului "rostitor" de abjectii electorale. acuma nu vreau sa-ti influentez parerile, fie ele cu discernamant sau comandate, insa gandeste-te la un singur lucru. oamenii astia nu au nimic in cap, ne pacalesc ca pe niste porci infestati cu gripa umana si nu invers, mint pentru ca sunt obisnuiti cu asta, pentru ca le merge, pentru ca nu ne privesc. reflecteaza putin inainte si daca ajungi la acelasi rezultat atunci meriti sa fii respectat pentru ceea ce zici, dar nu pentru ceea ce esti...
2.1  RE: Capete de piatra.. trimis de
( 9 nov 2009, 12:03:57
Nu e nimic de reflectat. Este un fapt cunoscut. Iliescu l-a cumparat si pe Antonescu in incercarea lui de a reveni la putere.
2.2  RE: Capete de piatra.. trimis de
( 9 nov 2009, 12:10:11
Si inca ceva cum crezi ca a ajuns Geoana, om care nu avea sustinere de la partidul lui inainte, sa candideze din partea PSD? Pentru ca i-a promis lui Iliescu ca il va pune ca prim ministru daca va castiga.
2.3  RE: Capete de piatra.. trimis de
( 9 nov 2009, 14:35:57
tu, SUCEVEAN21, te-ai vandut pentru mult mai putin....dar cred ca la tine e trasatura de familie.....daca am fost prea subtil ceea ce am vrut sa spun e: ma-ta-i c...a!!!
2.4  RE: Capete de piatra.. trimis de
( 9 nov 2009, 14:45:37
sucevean21.. asta n-ai de unde sa o stii si nici eu n-am de unde. manevrele si impartelile se fac dintotdeauna. nu pot fi sigura de ceea ce zici, dar nici nu pot sa te contrazic intr-un fel sau altul, pentru ca nu sunt in sala de "operatii". insa observ ca pui prea mare pret pe niste oameni, repet, cu discernamant sau cumparat, care n-au dat dovada de capacitati.. cat despre ceilalti comentatori, incercati sa combateti intr-un mod manierat, chiar daca la randul vostru sunteti sau nu trimisi din interese... eu am recunoscut, cred ca antonescu ar putea fi intruchiparea ultimelor noastre sperante, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu si frenetica..

cu dezbateri civilizate si obiective poate mai avem o sansa. si sa stiti ca banii "colorati" n-au importanta in cazul de fata, cand vorbim despre reeducarea acestei natii..
2.5  RE: Capete de piatra.. trimis de
( 9 nov 2009, 16:46:06
Marcela ce sa le ceri la PSD-isti daca numai sa injure stiu?
2.6  RE: Capete de piatra.. trimis de
( 9 nov 2009, 21:29:59
sucevean 21, daca nu ai fi atat de idiot si de pumpicurist ai sti si tu ca iliescu, datorita varstei, nu mai poate avea nicio functie politica. o fi el presedinte de onoare, dar e o functie moca in partid.
3.   Iliescu trimis de
( 9 nov 2009, 13:38:35
Iliescu este un mosneag de 79 de ani, vai de capul lui, cu hipertensiune, doua standuri la inima si care ia cate un pumn de pastile pe zi!

Daca mai crede cineva ca un asemenea personaj, fara a detine macar puterea executiva a vreunui partid mai poate mani****pe cineva se inseala amarnic.

A extra**** aceasta teorie a conspiratiei pana si la Crin Antonescu deja mi se pare penibil si gretos. Suna a gerontofilie politica!

Doriti ceva mai plauzibil ?

Ce spuneti de faptul ca Barack Obama vrea sa-i dea cu flit lui Traian Basescu . . . bye-bye, forever, always coca-cola ? laughing
3.1  RE: Iliescu trimis de
( 9 nov 2009, 15:41:07
se duce Baselu in america sa se intalneasca la o discutie cu Barak Obama. Cum era de asteptat, Obama nu a avut ce sa discute cu Baselu, si a trimis doi ziaristi la intalnirea cu Baselu.
4.   Cel mai bun sa castige! trimis de
( 9 nov 2009, 20:11:58
Si cum sa castige Geoana cu o campanie negativa,ca a voastra,care nu face decat sa atace,si sa atace...ia spuneti ce promiteti voi tarii,sa ne intoarcem la comunism?
5.   Atentie trimis de
(10 nov 2009, 09:26:13
Daca nu vati prins pana acum pana la alegeri toti sunt mana �n mana, la alegeri toti sunt ca si cainii. Este un spectacol grandios care foloseste mult celor care au neuronul spalat si lejer. Daca nu aveti discernamant stati si dati-va cu parerea ca ala este rau ca celalalt este si mai rau. Mai degraba puneti mana si cititi o carte ca sa va puteti exprima ca lumea. Cum poti sa spui ca base este lumina lumii cand el este seful hotilor, de un an de zile o tara intreaga lucreaza pentru ca pdl-ul sa dea banii inapoi primiti ca sponsorizari de campanie.

Cum poti sa spui ca geoana este cel mai curat atunci cand 9 luni de zile l-a pupat pe basescu �n piata constitutiei.

Pana nu e va schimba clasa politica nu vom avea decat o tara condusa de hoti!

Sunteti niste fraieri pentru ca ii credeti, deschideti-va mintea si ochii, nu fiti stupizi si retardati, asta este interesul lor sa fiti abrutizati.

Credeti-ma si judecati limpede.

Restul este vanare de vant
6.   Atentie trimis de
(10 nov 2009, 10:48:22
Daca nu vati prins pana acum pana la alegeri toti sunt mana �n mana, la alegeri toti sunt ca si cainii. Este un spectacol grandios care foloseste mult celor care au neuronul spalat si lejer. Daca nu aveti discernamant stati si dati-va cu parerea ca ala este rau ca celalalt este si mai rau. Mai degraba puneti mana si cititi o carte ca sa va puteti exprima ca lumea. Cum poti sa spui ca base este lumina lumii cand el este seful hotilor, de un an de zile o tara intreaga lucreaza pentru ca pdl-ul sa dea banii inapoi primiti ca sponsorizari de campanie.

Cum poti sa spui ca geoana este cel mai curat atunci cand 9 luni de zile l-a pupat pe basescu �n piata constitutiei.

Pana nu e va schimba clasa politica nu vom avea decat o tara condusa de hoti!

Sunteti niste fraieri pentru ca ii credeti, deschideti-va mintea si ochii, nu fiti stupizi si retardati, asta este interesul lor sa fiti abrutizati.

Credeti-ma si judecati limpede.

Restul este vanare de vant

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei