Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2009 - Anul XIV, nr. 254 (4240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Designerul Yves Saint Laurent, lider în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă

Designerul francez Yves Saint Laurent este lider în topul celor mai bogate celebrităţi care nu mai sunt în viaţă, realizat de revista Forbes, după ce "a câştigat" în ultimul an suma de 350 de milioane de dolari, surclasându-l pe liderul din 2008, Elvis Presley, transmite Reuters.
În cel de-al nouălea clasament anual, editorii site-ului Forbes.com indică faptul că afacerile lui Yves Saint Laurent, considerat unul dintre cei mai mari designeri ai secolului XX, decedat în 2008, au generat, în 2009, venituri de 350 de milioane de dolari.
Compozitorii Richard Rodgers şi Oscar Hammerstein s-au situat pe locul al doilea în acest clasament, cu venituri de 235 de milioane de dolari, iar regretatul "rege al muzicii pop", Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, ocupă poziţia a treia, cu venituri de 90 de milioane de dolari.
Specialiştii consideră că Michael Jackson va genera venituri şi mai mari în anii care vor urma, în timp ce Yves Saint Laurent, prezent în premieră în acest clasament, ar putea avea dificultăţi serioase în a repeta performanţa lui din 2009.
"Yves Saint Laurent a beneficiat de vânzarea masivă a proprietăţilor sale, care a generat 350 de milioane de dolari. Michael Jackson a generat venituri de 90 de milioane de dolari de la moartea sa, din luna iunie", a declarat Matt Miller, Senior Editor al revistei Forbes.
"Numele lui Michael Jackson va genera venituri de zeci de milioane de dolari pe an (...) deoarece drepturile de autor vizează toate proprietăţile sale", a spus Matt Miller, care a adăugat că alte profituri vor fi obţinute de pe urma filmului "This Is It", lansat marţi la Los Angeles.
Celălalt "rege" din industria muzicală, Elvis Presley, a ocupat locul al patrulea în top, cu venituri de 55 de milioane de dolari, iar scriitorul J.R.R. Tolkien s-a situat pe poziţia a cincea, cu venituri de 50 de milioane de dolari.
Lista este completată de Charles Schulz, creatorul benzilor desenate "Peanuts" (35 de milioane de dolari), John Lennon, fost membru al trupei The Beatles (15 milioane de dolari), autorul de literatură pentru copii Theodor Geisel, cunoscut drept Dr. Seuss (15 milioane de dolari), savantul Albert Einstein (10 milioane de dolari), scriitorul, producătorul şi regizorul Michael Crichton (9 milioane de dolari), producătorul de televiziune Aaron Spelling (8 milioane de dolari), muzicianul Jimi Hendrix (8 milioane de dolari) şi artistul Andy Warhol (6 milioane de dolari).
Acest clasament monitorizează profitabilitatea celebrităţilor decedate, în rândurile cărora au fost incluşi, printre alţii, muzicieni, scriitori, actori şi compozitori.
Printre numele celebrităţilor care, în mod surprinzător, nu au reuşit să intre pe lista din acest an se numără cele ale actorilor Marilyn Monroe şi James Dean.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Designerul Yves Saint Laurent, lider în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă.
 Vizualizări articol: 382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Designerul Yves Saint Laurent, lider în topul celor mai bogate vedete care nu mai sunt în viaţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei