Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2009 - Anul XIV, nr. 254 (4240)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Oare cât beau ăia?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alaltăieri, în „Copa del Rey”, Cupa Regelui adică (iar Juan Carlos este chiar preşedinte de onoare al Real-ului), Real Madrid a luat o mardeală soră cu moartea, 4-0, de la o echipă de care la noi se aude doar cu prilejuri ca ăsta, iar la ea acasă... tot aşa! Fiindcă mi-e greu să cred că există exagerat de mulţi împătimiţi care să ştie de unde s-o ia pe... Alcorcon!! Probabil numită la fel ca satul în care activează. E ca o echipă de Liga a 3-a, un fel de Rapid Suceava. Văzând la pauză, pe teletext, un neverosimil 3-0, m-am culcat cu ideea că după pauză ne punem şi noi pe jucat şi le dăm vreo 5. Nu ştiu pe ce ne-am pus, dar de dat au mai dat tot ei, din fericire doar încă unul. Până să scap la internet, mă gândeam că om fi băgat în teren ultimele rezerve, plus ceva juniori, dacă nu chiar „pitici”. Când colo, pe net îl văzui pe Raul (chiar el, Gonzales, ca să nu rămână loc de confuzie) desfigurat la final de meci, ba şi pe Benzema, Guti, Van Nijsterlroy, de m-a luat cu frisoane. O fi fost vânzare? Păi ce bani să aibă ăia? Că dacă vinzi tot satul, cred, cu tot cu teren şi „tribuna” de 3.000 de locuri, tot nu acoperi măcar salariul lui Raul. S-or fi supărat pe antrenor? Ori chiar pe Florentino Perez? Or fi fost blat cu agenţiile de pariuri? Greu de făcut speculaţii, mai ales de la aşa mare distanţă. Un prieten, coleg de cancelarie, m-a „consolat” zicându-mi că or fi fost beţi. Bun, dar cât trebuia să fi băut ca să ia 4 „ştiuci” de la, auziţi vorbă, Alcorcon!
În aceeaşi zi, toate televiziunile au avut la rubricile de sport, iar cele numai de sport ore întregi în care au bătut-o în cap pe acest subiect, ştiri şi comentarii pe tema „Tamaş iar a făcut-o lată, cu băutură şi lăutari”. Ex-tra-or-di-nar! Mare jmecherie că Tamaş „s-a făcut muci”! Da’ treaz, mă rog frumos, joacă mai bine? Vi s-a părut vreodată, la club sau la Naţională (unde, vă jur, dacă nu mă credeţi, căutaţi imaginile!, că s-au dat cel mult două goluri fără contribuţia decisivă a lui Tamaş, vorbesc de alea luate, nu date de noi) că Tamaş e treaz? Atunci înseamnă că eraţi dumneavoastră beţi mangă.
Ce vreau să spun e că la ăia, Real în acest caz, dar poate fi oricare altă echipă mare, Barcelona, Milan, Chelsea etc., un jucător beat, drogat, apăsat de ceva probleme (Mutu ar fi un exemplu) se vede de departe că are ceva. Că nu-i în apele lui. Că randamentul e diminuat până la zero uneori. La ai noştri e niţel altfel: treji-trezuţi, joacă la fel cum ar juca dacă i-ai lua direct de la nuntă, la 4 dimineaţa. Aşa că nu înţeleg de ce atâta scandal în jurul lui Tamaş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oare cât beau ăia?.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oare cât beau ăia?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei